Windows 7 PL Pack 3.1 (15-07-2009) by sCooBy^

Zaczęty przez sCooBy^, 02 Maj 2009, 16:41:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

fazzi

Aktywny użytkownik
W oczekiwaniu na Windows 8 ...
Miejsce pobytu: Poddêbice k. £odzi
IP zapisane
m1a1 - skąd Ty w ogóle mieszkasz?!

sCooBy^

Ekspert
GG: 9706662
  1. sebastian.pawlus@hotmail.com
Miejsce pobytu: Install.wim
IP zapisane
Cytat: m1a1 w 04 Maj 2009, 13:06:00
Cytat: sCooBy^ w 02 Maj 2009, 16:41:03
..w tym celu nalerzy zmienić w rejestrze spowrotem język na Angielski plikiem..

MUJBORZE, FACET! Jak ty się zajmujesz tym spolszczeniem, to ja dziękuję - postoję!
Już na dzień dobry pokazujesz wszystkim, żeś nieuk i ignorant i NIE POWINIENEŚ się tym zajmować!
Proponuję powrót do podstawówki. Przyda ci się!

No właśnie że się mylisz, bo zmiana języka na angielski powoduje że pliki z katalogów pl-PL nie są używane przez system i mogą być nadpisane.

A co do zmiany języka plikiem, chyba wygodniej odpalić plik REG niż grzebać w rejestrze ;)
Zapraszam do grupy "Windows 8 pre-release testers group" na Facebook

m1a1

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Wiesz, bardziej mi chodzilo o twoje "nalerzy", "spowrotem" i "Angielski" - nie pomyslales o tym, prawda?? Za ciezko ruszyc mozdzkiem? A pozniej mamy w polskim ynternecie matolow jakich mamy!
Nic to, tacy jak wy tez musza byc! Powodzenia!

sCooBy^

Ekspert
IP zapisane
Cytat: m1a1 w 04 Maj 2009, 13:19:03
Wiesz, bardziej mi chodzilo o twoje "nalerzy", "spowrotem" i "Angielski" - nie pomyslales o tym, prawda?? Za ciezko ruszyc mozdzkiem? A pozniej mamy w polskim ynternecie matolow jakich mamy!
Nic to, tacy jak wy tez musza byc! Powodzenia!
Hahaha - swoista dyslekcja ;)

m1a1

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: fazzi w 04 Maj 2009, 13:11:41
ty sie gowniarzu mi tu nie madrz bo takich "mondrych" jak ty, co tylko "ci" i "ty" niezaleznie od kontekstu i miejsca ZAWSZE napisza z duzej litery jest od groma. Myslisz ze zablysnales, he?
Na duza literke trza sobie zasluzyc matolku.

Alastis

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Rzeszów
IP zapisane
Cytat: m1a1 w 04 Maj 2009, 13:24:03
ty sie gowniarzu mi tu nie madrz bo takich "mondrych" jak ty, co tylko "ci" i "ty" niezaleznie od kontekstu i miejsca ZAWSZE napisza z duzej litery jest od groma. Myslisz ze zablysnales, he?
Nie no z ta duza litera mnie rozbawiles brawo

maver

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

chelsea20

*
Nowy użytkownik
Miejsce pobytu: Londyn
IP zapisane
dobra spokój chłopczyki ;p kłócicie się o byle co
P³yta G³ówna:Gigabyte GA-X48-DS4
Procesor:Intel Core2 Quad Q9650 4,20 GHz
Karta Graficzna:GeForce GTX 260 Asus 896MB
Pamiêæ:4,00GB RAM
Dysk Twardy:720 GB Samsung 32MB
System:WINDOWS 7 ULTIMATE 7600 RTM PL x86
Internet:Netia 16 Mb/s

sCooBy^

Ekspert
IP zapisane
Następny zakompleksiony dzieciak, próbujący sie dowartościować, normalny żal;)
No, ale cóż. Żenada. Proponuję nie zwracać uwagi na "polonistę z braku argumentów";)

Sotom

Ekspert
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Cytat: sCooBy^ w 04 Maj 2009, 13:14:33
Cytat: m1a1 w 04 Maj 2009, 13:06:00
Cytat: sCooBy^ w 02 Maj 2009, 16:41:03
..w tym celu nalerzy zmienić w rejestrze spowrotem język na Angielski plikiem..

MUJBORZE, FACET! Jak ty się zajmujesz tym spolszczeniem, to ja dziękuję - postoję!
Już na dzień dobry pokazujesz wszystkim, żeś nieuk i ignorant i NIE POWINIENEŚ się tym zajmować!
Proponuję powrót do podstawówki. Przyda ci się!

No właśnie że się mylisz, bo zmiana języka na angielski powoduje że pliki z katalogów pl-PL nie są używane przez system i mogą być nadpisane.

A co do zmiany języka plikiem, chyba wygodniej odpalić plik REG niż grzebać w rejestrze ;)

Wlasnie tak uczynilem. Odaplilem REG, usunalem te pliki co napisales w 1 poscie i czekam na wersje 2.1 i zobaczymy jak wtedy bedzie ;)

Alastis

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Rzeszów
IP zapisane
Cytat: sCooBy^ w 04 Maj 2009, 13:30:01
Następny zakompleksiony dzieciak, próbujący sie dowartościować, normalny żal;)
No, ale cóż. Żenada. Proponuję nie zwracać uwagi na "polonistę z braku argumentów";)
Popieram :)

ziebal

Gość
IP zapisane

To jest twój trzeci post, który nie wniósł kompletnie nic nowego do tematu, naubliżał innym użytkownikom i zaczął bezsensowną kłótnię. Ogarnij sie.

Luke

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Zielonka
IP zapisane
A ja to robiłem jeszcze inaczej. Najpierw zmieniałem język wyświetlania na angielski, a potem w tym samym oknie (jak już mam angielski język wyświetlania, ale domyślny język wciąż polski) przechodziłem do zakładki Administracyjne, klikałem Kopiuj ustawienia. W nowym oknie zaznaczałem dwie pozycje na dole, żeby wszystko było po angielsku i ok. Ale nie wiem. Może jednak lepiej z tym plikiem rejestru to zrobić. :P

popuri11

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Luke w 04 Maj 2009, 13:46:45
A ja to robiłem jeszcze inaczej. Najpierw zmieniałem język wyświetlania na angielski, a potem w tym samym oknie (jak już mam angielski język wyświetlania, ale domyślny język wciąż polski) przechodziłem do zakładki Administracyjne, klikałem Kopiuj ustawienia. W nowym oknie zaznaczałem dwie pozycje na dole, żeby wszystko było po angielsku i ok. Ale nie wiem. Może jednak lepiej z tym plikiem rejestru to zrobić. :P
ja zrobiłem tak samo jak ty .

Luke

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Zielonka
IP zapisane
Cytat: popuri11 w 04 Maj 2009, 13:50:35
ja zrobiłem tak samo jak ty .
Wiesz, to jest jednak zły sposób. :P Zrób tak, jak sCooBy^ przykazał:

• Uruchom plik rejestru z pierwszej strony.
  • Uruchom komputer ponownie.
  • Zainstaluj spolszczenie.
I to jest najbardziej skuteczna metoda. Przekonałem się o tym teraz, gdy zobaczyłem, że więcej rzeczy mi się spolszczyło i od razu po zainstalowaniu spolszczenia dostałem polskie menu wyboru systemu, co wcześniej musiałem poprawiać ręcznie. :)

Chyba jeszcze nikt nie odpowiedział, czy to spolszczenie działa też dobrze dla 32-bitowych WMP, IE... w 64-bitowym systemie. :P Zaraz to sprawdzę. :)