Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
WDDM
gothmori:
→lukas_gab masz instrukcje xDD skorzystaj ;p samopas możesz wiesz co zrobić ;p
→gregor_y no tak i wentylatorów w obudowie... uważam ze lepiej kupić juz mocniejszy hardware ;]
lukas_gab:
Albo zlutowac freon cooling ;d
gregor_y:
http://www.youtube.com/watch?v=Yx9FgLr9oTk&feature=related
Oglądałem i myslałem że nie wyrobię...goscia chyba powaliło na takim małym monitorku i touchscreen... 1:25 touchscreen jest tak wygodny że gosciu rzuca z biurka microfon tak LINUX i jego users rządzą haha...
Dobra spadam bo pingwin bedzie zły i tak lucas_gab baw się grzecznie z kolegą...
gothmori:
--- Cytat: lukas_gab w 10 Luty 2009, 00:27:01 ---Albo zlutowac freon cooling ;d
--- Koniec cytatu ---
i niszczyć ziemską atmosferę...
gregor_y yyy z tego co widac to conajmniej 18' więc..
masz zasady.. stary zabrzmiałeś tak gangsta że aż strachhhhhhhh xDDD mam zasady!!! ilość wentylatorków ograniczona!! gangsta!!!!!!!!!! xD
sCooBy^:
O czym wy tu pieprzycie za przeproszeniem? Co to Onet? Czy jakiś linuxowy śmietnik do wiecznych przepychanek?
Ludziska to konkretny wątek na konkretny temat a co poniektórzy zrobili sobie tu przepychanki co Linshit vs Windows.
Jak zwykle gothmori wciskasz się w kolejny wątek z pieprzeniem o linuxie i jego pseudo zaletach :-\
Przecież to się już robi nudne i żenujące...
--------------------------------------------------------------
Do moderatora: Uważam to forum za merytoryczne i pouczające ale ostatnio w co drugim wątku można przeczytać kupę linuxiarskich śmieci i staje się już to nudne i żenujące.
Proponuję zaostrzyć wymagania co do trzymania się tematu i po prostu kasować niepotrzebne linuxiarskie flameware bez ostrzeżenia lub dawać "nagrody" ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej