Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
WDDM
gothmori:
→sCooBy^ wieszdobra.. trzmamy się topicu... reasumujac... microsoft olał jedną z popularniejszych kart graficznych by zmusić ludzi do zakupu nowego sprzętu ;p
co do sterowników to nie ma nawet do niezintegrowanych kart dźwiękowych xD może poza małymi wyjątkami xD znam całe serie kart do których trzeba doinstalować sterowniki producenta i z którymi sa problemy na viście xD m.in moja ale i nie tyko ;p śmieszne jest to że nie zawsze są i do zintegrowanych xD
gregor_y:
--- Cytat: gothmori w 10 Luty 2009, 10:09:27 ---.. trzmamy się topicu... reasumujac... microsoft olał jedną z popularniejszych kart graficznych by zmusić ludzi do zakupu nowego sprzętu ;p
--- Koniec cytatu ---
Trzymamy się topicu a gadasz o Linuxie zamiast pomóc koledze...i po drugie pokaż mi gdzie masz napisane żę Microsoft musi zamiast producenta pisac sterowniki do sprzetu...nie rozumiem na linixie komplikujesz sobie jaja to zrob koledze sterownik skoro taki kozak jestes...
gothmori:
--- Cytat: gregor_y w 10 Luty 2009, 11:47:38 ---
--- Cytat: gothmori w 10 Luty 2009, 10:09:27 ---.. trzmamy się topicu... reasumujac... microsoft olał jedną z popularniejszych kart graficznych by zmusić ludzi do zakupu nowego sprzętu ;p
--- Koniec cytatu ---
Trzymamy się topicu a gadasz o Linuxie zamiast pomóc koledze...i po drugie pokaż mi gdzie masz napisane żę Microsoft musi zamiast producenta pisac sterowniki do sprzetu...nie rozumiem na linixie komplikujesz sobie jaja to zrob koledze sterownik skoro taki kozak jestes...
--- Koniec cytatu ---
sam sobie jaja odmóżdżony gówniarzu komplikujesz;p z takimi tekstami to do rodziców... może w końcu zaczną Cię wychowywać.. na linuxa są stery bez kompilacji ;p co do dodatkowych sterowników noobie to nie trzeba przekompilowywać kernela niemoto by je zainstalować... nie masz zielonego pojęcia noobie ;] ale skoro uważasz że windows jest super a wszystko co nixowe to dno to oznacza że znasz inne systemy ;] chcesz się pobawić? mam dla ciebie małe wyzwanie ;p
gregor_y:
Znowu chłopak się zdenerwował... :) po prostu przestan pieprzyc o Linuxie w każdym temacie i bedzie dobrze...zreszta nie tylko ja ci to mówię...
gothmori:
--- Cytat: gregor_y w 10 Luty 2009, 13:55:20 ---Znowu chłopak się zdenerwował... :) po prostu przestan pieprzyc o Linuxie w każdym temacie i bedzie dobrze...zreszta nie tylko ja ci to mówię...
--- Koniec cytatu ---
no skoro uważasz to za gówno to się pobawmy co? dam Ci małe wyzwanie ;p będziesz musiał się ze mną tylko połączyć... skoro znasz linuxa to nie będzie problemu ;]
Idź do wersji pełnej