Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Ubuntu vs Vista vs Windows 7
gothmori:
1:23 gregor_y nie znalazł xDDD
powiem tak.. jeżeli takich wy tu macie ekspertów to ja Wam zazdroszcze xDDD oczywiście to był sarkazm xD
user windowsa który nie potrafi w nim kopiować plików buauauauauauauaua!!!
czyż to nie żenujące?
gregor_y powiem Ci tyle... jesteś noob... więc nie zabieraj się za dyskusję której nie jesteś w stanie sprostać xD nie znasz rutynowych pierdół z windy xDDD
Mercor:
Panowie i Panie, gothmori przekompilowal kernela i zainstalowal gentoo, prosze o oklaski, mamy na sali mistrza informatyki, jutro porozmawiam z szefem, moze dostaniesz prace w Intelu albo skierowanie do IBM, Jak to dobrze ze jest na swiecie Goth ktory potrafi zainstalowac gentoo korzystajac z internetowego poradnika krok po kroku, oh, ah, moj Ci on!
A tak na powaznie, Ziębal jesli nie masz nic przeciwko to rusz swoją kicie i zamknij temat bo to juz sie po prostu zenujace zrobilo..."ja przekompilowalem linuxowego kernela i zainstalowalem gentoo, jestem zajebisty, a Ty ? potrafisz chociaz tryb tekstowy obslugiwac?!" - podobne dyskusje ale o innej tematyce uprawialem w piaskownicy jakies 20 lat temu. Żal kolego, żal.
Forum jest dla ludzi ktorzy potrzebuja pomocy, rady lub chca po prostu pogadac. Ty nie robisz zadnej z tych 3 rzeczy, za to spamujesz i uprzykrzasz zycie wiekszosci uzytkownikow.
gothmori:
żal Mercor to jest z tego że wielu z Was tak jak gregor_y nie ma pojęcia o windowsie xDDD a go wychwala ponad niebiosa xDD
--- Cytat: Mercor w 06 Luty 2009, 02:23:41 ---Panowie i Panie, gothmori przekompilowal kernela i zainstalowal gentoo, prosze o oklaski, mamy na sali mistrza informatyki, jutro porozmawiam z szefem, moze dostaniesz prace w Intelu albo skierowanie do IBM, Jak to dobrze ze jest na swiecie Goth ktory potrafi zainstalowac gentoo korzystajac z internetowego poradnika krok po kroku, oh, ah, moj Ci on!
A tak na powaznie, Ziębal jesli nie masz nic przeciwko to rusz swoją kicie i zamknij temat bo to juz sie po prostu zenujace zrobilo..."ja przekompilowalem linuxowego kernela i zainstalowalem gentoo, jestem zajebisty, a Ty ? potrafisz chociaz tryb tekstowy obslugiwac?!" - podobne dyskusje ale o innej tematyce uprawialem w piaskownicy jakies 20 lat temu. Żal kolego, żal.
Forum jest dla ludzi ktorzy potrzebuja pomocy, rady lub chca po prostu pogadac. Ty nie robisz zadnej z tych 3 rzeczy, za to spamujesz i uprzykrzasz zycie wiekszosci uzytkownikow.
--- Koniec cytatu ---
"uprzykrzasz zycie wiekszosci uzytkownikow."
wiesz równie dobrze mogę ja to napisać o wielu z Was... nie rozpocząłem żadnej z dyskusji w której poruszony został tu wątek linuxa lub opensource... skrzywdziłem Cię wykazując masę ułomności w windowsie? oj... przepraszam... :( ale przyjmując Twój tok myślenia to wielu z Was uprzykrzyło mi życie ;] głównie gregory_który na początku bardzo obraźliwie na mnie najechał a moderatorzy mimo iz zgłosiłem posty do usuniecia olali mnie ;]
gregor_y:
@Gothmori Napisałes że kopiowanie plików by wystarczył może za czasów 98 tak i pomocą NC...ale teraz jest taka funkcja jak backup prosta wygodna i szybka :)
--- Cytat: gothmori w 06 Luty 2009, 00:48:07 ---znam przypadki zniszczenia komputera przez oryginalną viste ultimate ;]
--- Koniec cytatu ---
Ok pokaż mi jeden udokomentowany i potwierdzony przypadek że Vista zniszczyła komputer skoro znasz przypadki...wątpie żeby ktos nie skorzystał z takiej szansy w koncu microsoft biedny nie jest a uszkodzenie było spowodowane Vistą...
W zasadzie to moje pytanie nic trudnego...prawda w koncu znasz przypadki?
--- Cytat: gothmori w 06 Luty 2009, 00:34:42 ---koleś instaluje testowe suse i psioczy że mu szlag trafił karte sieciową mimo że właśnie ta usterka blokowała wydanie jądra które zostało zaimplementowane w testowej wersji xD a autor newsa co śmieszne napisał jak byk że wersja jest dla zaawansowanych użytkowników
--- Koniec cytatu ---
Hm wiec Linux niszczy sprzet...nic czekamy na twój dowód że Vista niszczy sprzet było wiele przypadków prawda?
gothmori:
backup owszem ale... żeby przywrócić system musisz go zbootować no nie? xDDD jak chcesz przywrócić pliki (z backup'u) bez conajmniej trybu awaryjnego? xDDD
yyy... dokumentacja zniszczenia komputera po viście? yyyy... a jaki to miałby być typ dokumentu? xDDD po prostu koleś zainstalował na kompie za 7000zł (wybulił by mieć nowinki) zainstalował viste (tą sprzed sp1) i dysk 500 gb poszedł dada xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej