Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Ubuntu vs Vista vs Windows 7

<< < (5/7) > >>

tbgkol:

--- Cytat: gothmori w 06 Luty 2009, 00:48:07 ---jak widać, w linuxie nikt nie czeka 5 lat aby dodać szklane okienka ;] tak jak w windowsie ;] windows mimo 5 + ponad 2 wnoszących 2 service packi nadal jest wysoce niestabilny... znam przypadki zniszczenia komputera przez oryginalną viste ultimate ;]

--- Koniec cytatu ---

Daj jakies potwierdzenia, albo coś, bo nie chce mi suię uwierzyć, żeby WV zniszczyła kompa... Jeszcze może nam powiesz, że komp ogólnie wybuchł i szczątki ludzkie walały się po całym mieszkaniu/domu/biurze? ;D

gothmori:
komputera nie zniszczyła... doprowadziła do ruiny dysk 500gb... i trzeba było go wymienić...

gregor_y:

--- Cytat: gothmori w 06 Luty 2009, 03:11:53 ---backup owszem ale... żeby przywrócić system musisz go zbootować no nie? xDDD jak chcesz przywrócić pliki (z backup'u) bez conajmniej trybu awaryjnego? xDDD

yyy... dokumentacja zniszczenia komputera po viście? yyyy... a jaki to miałby być typ dokumentu? xDDD po prostu koleś zainstalował na kompie za 7000zł (wybulił by mieć nowinki) zainstalował viste (tą sprzed sp1) i dysk 500 gb poszedł dada xD

--- Koniec cytatu ---

@Gothmori Dobra z tym niszczeniem kompa przez Viste to bajka jednak gdyby to była prawda każdy by wykorzystał tą sytłację i było by o tym głosno wiec kłamiesz...

...widze że Visty w reku nie miałeś...z dvd da się backupa przywrocic nawet jesli tryb awaryjny nie startuje...własnię popisałęs się najwiekszą wiedzą gratulacje...

--- Cytat: tbgkol w 06 Luty 2009, 09:57:57 ---Daj jakies potwierdzenia, albo coś, bo nie chce mi suię uwierzyć, żeby WV zniszczyła kompa... Jeszcze może nam powiesz, że komp ogólnie wybuchł i szczątki ludzkie walały się po całym mieszkaniu/domu/biurze? ;D

--- Koniec cytatu ---

TO pewnie fanatyk się zmasakrował się po tym jak jego Linux jak to Mercor napisał cytuje... "Ale to juz do siebie maja fanatycy linuxa, system im sie zawiesi a oni powiedza ze to wyjatek kernela i tak mialo byc albo ktos probowal sie wlamac do komputera i system specjalnie sie zawiesil w ramach obrony" pewnie koledzy nie uwierzyli w bajkę i Linuxowiec popełnił harakiri  ;D

gothmori:
z płyty owszem ;] ale nie jest to najszybsza metoda ;] Ty już się noobie popisałeś ;] nie było padów z dyskami na viście? xDDD to ci powiem tyle... tez w to nie wierzyłem gdy czytałem na forach ;] aż mi kiedyś kumpel powiedział że znajomemu schrzanił sie dysk ;] nie miałem visty xD nie rób z siebie dalej debila xD dawałem link do galerii xD

gregor_y:

--- Cytat: gothmori w 06 Luty 2009, 12:45:00 ---z płyty owszem ;] ale nie jest to najszybsza metoda ;] Ty już się noobie popisałeś ;] nie było padów z dyskami na viście? xDDD to ci powiem tyle... tez w to nie wierzyłem gdy czytałem na forach ;] aż mi kiedyś kumpel powiedział że znajomemu schrzanił sie dysk ;] nie miałem visty xD nie rób z siebie dalej debila xD dawałem link do galerii xD

--- Koniec cytatu ---

Słuchaj wyzywasz wszystkich od noobów + mnie od debila...według mnie to wystarczający dowód na to że rodzice cie skrzywdzili współczuje ci...a twoja galeria to smiech na sali każdy może taka zrobic i to wcale nie dowód na to że tykałeś chociaż 1 z tych systemów...

Z płyty max 5 minut to przywracanie trwa w tym czasie herbatka albo kawa...

Po formie twoich wypowiedzi widac że cos z tobą nie tak i dalsza dyskusja nie ma sensu...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej