Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Publiczna beta Windows 7 już jutro!

<< < (50/67) > >>

luto:

--- Cytat: B3RRY w 10 Styczeń 2009, 14:17:35 ---Ja mam pytanie z innej beczki [tzw. spam ^^] czy sterowniki Nvidii bod Vistę będą działały z siódemką ? Bo właśnie zainstalowałem sobie 7 na kompie wszystko ładnie pięknie sterki się zainstalowały, ale mam problem ze sterami od grafy...

--- Koniec cytatu ---
to jest beta :) mozesz sprobować ale nikt Ci nic nie obieca

B3RRY:
Pociągnę najnowsze stery dla Visty, zainstaluje i dam znać ;p

B3RRY:
wszystko działa jak należy, sterowniki pod viste wykrywa jako sterowniki pod siódemkę
[strona nie jest już dostępna]

Slim_f:
Windows 7 zainstalowany :) Przetestowany i Odinstalowany :)

Różnica pomiędzy Vistą. Wydajność. Nic co mogło by przykuć Uwagę do nowego windowsa Nie ma. Inne tapety pasek startu (detale). Jednym słowem dla zwykłych zjadaczy chleba. Nic nowego i nic potrzebnego w tym systemie nie ma. Finalna wersja bedzie bardzo podobna do Visty tylko troszke ulepszona. Zamiast wziąść się do roboty i naprawić to co spierniczyli w Viscie jakimiś naprawde porzadnymi ŁATAMI Biora się za robienie od nowa "tego samego". Żen.  

PiasQ:

--- Cytat: Slim_f w 10 Styczeń 2009, 15:16:39 ---Windows 7 zainstalowany :) Przetestowany i Odinstalowany :)

Różnica pomiędzy Vistą. Wydajność. Nic co mogło by przykuć Uwagę do nowego windowsa Nie ma. Inne tapety pasek startu (detale). Jednym słowem dla zwykłych zjadaczy chleba. Nic nowego i nic potrzebnego w tym systemie nie ma. Finalna wersja bedzie bardzo podobna do Visty tylko troszke ulepszona. Zamiast wziąść się do roboty i naprawić to co spierniczyli w Viscie jakimiś naprawde porzadnymi ŁATAMI Biora się za robienie od nowa "tego samego". Żen.  

--- Koniec cytatu ---

Nie rozumiem, a czego się niby spodziewałeś? Chyba właśnie tutaj o wydajność chodzi nieprawdaż?
Co według Ciebie prócz wydajności w Viście jest spieprzone?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej