Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Publiczna beta Windows 7 już jutro!

(1/67) > >>

MP:

--- Cytuj ---Zgodnie z oczekiwaniami Microsoft udostępnił pierwszą betę systemu Windows 7 posiadaczom subskrypcji TechNet oraz MSDN. Ponadto osoby posiadające subskrypcję mogą pobierać również Windows Server 2008 R2.

To nie koniec dobrych informacji dla zwolenników nowego Windowsa. Już jutro w ramach centrum pobierania Microsoftu pojawi się publiczna beta Windows 7! Oznacza to, że wszyscy zainteresowani będą mogli pobierać i testować najnowszą kompilację. Informacja o udostępnieniu bety powinna pojawić się na oficjalnej stronie systemu.

Jak informuje polski oddział PC World zaraz po udostępnieniu pierwszej bety Windows 7 serwery Microsoftu przestały działać. Z pewnością awaria pobierania poprzez Microsoft Connect była związana z przeciążeniem. Na szczęście wszystko wróciło już do normy jednak w dniu jutrzejszym jak tylko pojawi się publiczna beta z pewnością można spodziewać się podobnych problemów.

Autor: Mateusz Ponikowski
Źródło: PC World
--- Koniec cytatu ---

urban92:
Jest to ten sam build 7000 który mamy już od dawna więc proszę się nie podniecać jak ktoś chce sciągać :P

tbgkol:
Szkoda. A już się cieszyłem że zobaczę coś nowego... ;)

sCooBy^:
Przynajmniej klucze będą choć ja już mam aktywowany hehe:

[obrazek nie jest już dostępny]

Mercor:
no tak, to jedyne pocieszenie. jak publiczna beta to moze klucze beda hehe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej