Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Publiczna beta Windows 7 już jutro!

<< < (49/67) > >>

Dares:
nie wiem czemu się dziwisz jak większość programów nie korzysta z dwóch rdzeni

PiasQ:

--- Cytat: Dares w 10 Styczeń 2009, 13:18:42 ---nie wiem czemu się dziwisz jak większość programów nie korzysta z dwóch rdzeni

--- Koniec cytatu ---

Ale system korzysta, a zapewne chodzi o szybkość działania systemu ...

B3RRY:
Ja mam pytanie z innej beczki [tzw. spam ^^] czy sterowniki Nvidii bod Vistę będą działały z siódemką ? Bo właśnie zainstalowałem sobie 7 na kompie wszystko ładnie pięknie sterki się zainstalowały, ale mam problem ze sterami od grafy...

Czujny:
Mi stery 7 zainstalował (właśnie poprzez Windows Update w optional) do gforce'a od razu, ściągnął najnowsze możliwe (44mb) i ładnie chodzi. Nie wiem czy to może mieć coś do rzeczy ale pudełko od grafy szczyci się obrazkiem "Vista Ready" :]

pienta:
NVIDIA odpaliła stronę dla Windows 7 (http://www.nvidia.com/object/windows_7.html) i napisali tak:

--- Cytuj ---NVIDIA drivers for the Windows 7 Beta release can be downloaded directly from Microsoft’s Windows Update service.

Instructions:
After a fresh installation of the Windows 7 Beta, click on the Start button.
Click Windows Update (it will be pinned to the top of the start menu). You can also type “Windows Update” into the start menu Search to locate Windows Update.
Within Windows Update, locate and install the NVIDIA driver update (it will either be an important update or an optional update depending on your system).
--- Koniec cytatu ---

Czyli nie ma innych, a pytanie czy te z Visty będą działać, nie wiadomo ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej