Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Publiczna beta Windows 7 już jutro!

<< < (51/67) > >>

Slim_f:

--- Cytuj ---
Nie rozumiem, a czego się niby spodziewałeś? Chyba właśnie tutaj o wydajność chodzi nieprawdaż?
Co według Ciebie prócz wydajności w Viście jest spieprzone?

--- Koniec cytatu ---
Z tego co piszesz wynika ze Windows 7 ma byc Windowsem Vistą tylko z lepszą wydajnością??
Bez sensu jak już się robi nowy system to nie ździera się skóry z poprzedniego. Patrz XP->Vista

PiasQ:
Śmieszy mnie to, że dla Ciebie najważniejszy jest design systemu ... hmm ... ja myślałem, że najważniejsza jest szybkość, stabilność, bezpieczeństwo no i wygoda użytkowania ...
Poza tym Windows 7 ma się tak do Visty jak XP do 2000 ... ta sama historia. Według mnie Vista nie jest złym systemem, ale jest jedynie ociężała.

zearid:
Ja tez zainstalowalem juz 7. Wersja x64 lecz niestety musze sie jej pozbyc i zassac wersje x86.
Niestety moj modem do neta (kablowka - INEA, Motorola SB5101) nie posiada sterownikow do wersji x64 a tylko do wersji x86 :/ a szkoda bo z checia bym z wersji 64bit skorzystal.
Zadam tez glupie pytanie - jak to odinstalowac :P nie chce mi sie bawic z formatami itp (chodzi glownie o boot menagera z w7 i niechec dododawania kolejnych systemow w nim xD)

Slim_f:

--- Cytat: zearid w 10 Styczeń 2009, 15:50:36 ---Ja tez zainstalowalem juz 7. Wersja x64 lecz niestety musze sie jej pozbyc i zassac wersje x86.
Niestety moj modem do neta (kablowka - INEA, Motorola SB5101) nie posiada sterownikow do wersji x64 a tylko do wersji x86 :/ a szkoda bo z checia bym z wersji 64bit skorzystal.
Zadam tez glupie pytanie - jak to odinstalowac :P nie chce mi sie bawic z formatami itp (chodzi glownie o boot menagera z w7 i niechec dododawania kolejnych systemow w nim xD)

--- Koniec cytatu ---

Zainstaluj sobie program EasyBCD 1.7.2 i w nim usuń bootloadera windowsa 7. Ja mialem na czystym dysku instalke wiec zalaczylem Viste ktora mam i poprostu zformatowalem dysk na ktorym byl Win 7.

Slim_f:

--- Cytat: PiasQ w 10 Styczeń 2009, 15:33:59 ---Śmieszy mnie to, że dla Ciebie najważniejszy jest design systemu
--- Koniec cytatu ---

Oj widocznie nie kumasz o co chodzi. Nie chodzi mi o wygląd a o FUNKCJONALNOSC. A ona jest identyczna jak w vista. Zero nowości zero. Większość osób nie kupi Win 7 tylko z tego wzgledu ze system laduje sie o te np:10 sec szybciej albo programy ciut szybcij chodzą. Jeśli już ktoś zdecyduje się kupić to Raczej stawia na NOWOŚCI jakies nowe funkcje. Ulepszenia. Coś swiezego nowego. Naprawde tego nie kumasz? To tak samo (sorki za porownanie) jak byś kupił NFS:U nic nowego odgrzewany kotlet co do poprzednich wersji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej