Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Kaspersky Anti-Hacker

<< < (3/5) > >>

Sotom:
Probowałeś przeinstalować AV?
A skad wiesz ze skanowany plik nie ma wpływu? Jak to sprawdziles?
Przeskanuj tymczasowo czyms innym i zobacz czy nie masz śmieci.

PS. Kasper skonczyl swoja swietnosc na wersji 7. Teraz to wielki shit...

PS2. Nie ten dział w ogole..

Coen:

--- Cytat: Sotom w 15 Czerwiec 2009, 19:15:02 ---Probowałeś przeinstalować AV?
A skad wiesz ze skanowany plik nie ma wpływu? Jak to sprawdziles?
Przeskanuj tymczasowo czyms innym i zobacz czy nie masz śmieci.

PS. Kasper skonczyl swoja swietnosc na wersji 7. Teraz to wielki shit...

PS2. Nie ten dział w ogole..

--- Koniec cytatu ---

Próbowałem i nic nie dało. Wiem stąd, że mam kilka partycji i skanowanie każdej kończy się po 10-15 minutach na zawieszeniu systemu. Śmieci nie mam - sprawdzanie każdego folderu osobno jest męczące, ale się udaje, bo nie skanuje ich dłużej niż ten czas wyżej. Więc skan działa, wirusów nie ma i byłoby dobrze, ale jest ten uciążliwy błąd i nie wiem, jak go wyeliminować.

Ad. PS2. Widziałem topic o Kasperze i się dopisałem :P

Sotom:
A probowales innym softem? Bo niekoniecznie moze to byc wina Kaspra czy Win7 chociaz to mało prawdopodobne ;p
Polecam ESS poniewaz mowie Ci powaznie ze Kasper jest dziurawy i nie łapie wiekszosci syfu.
Btw a jak w awaryjnym? Tez sie zawiesza?

Coen:

--- Cytat: Sotom w 15 Czerwiec 2009, 19:55:36 ---A probowales innym softem? Bo niekoniecznie moze to byc wina Kaspra czy Win7 chociaz to mało prawdopodobne ;p
Polecam ESS poniewaz mowie Ci powaznie ze Kasper jest dziurawy i nie łapie wiekszosci syfu.
Btw a jak w awaryjnym? Tez sie zawiesza?

--- Koniec cytatu ---

Nie próbowałem jeszcze innym softem (do Kaspera mam licencje dołączoną do MoBo, więc plan był, żeby jej później użyć). Nie odpalałem również trybu awaryjnego. Ale skoro może pomóc, to sprawdzę.

Castaway:
Przypominam wam o wszechwiedzące grono forumowiczów że z której strony by na to nie spojrzeć to mój wątek a podpinanie się pod niego Coen jest nie na miejscu,bo twoja urzekająca historia z kespersky'm antivirus'em 8.0 jest nie w temacie tego wątku ;D
A o tym czy wątek jest w dobrym dziale panie Sotom zdecyduje admin :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej