Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Kaspersky Anti-Hacker
Castaway:
Witam wszystkich. Mam pewien problem z programem w tytule,a mianowicie próbowałem zainstalować Kaspersky Anti-Hacker 1.9.37.0 - nie działa, po zainstalowaniu i uruchomieniu wyskakuje error driver,a windows daje komunikat o niekompatybilnym sterowniku. Uruchamianie w trybie zgodności z wcześniejszymi OS'ami nie skutkuje.Wersja 1.9.4 również nie działa;/ Czy może mi ktoś powiedzieć czy jest jakaś wersja która zadziała na windows 7? Może ktoś próbował zainstalować lub co lepsza już go używa :P
sebian:
Z tego co mi wiadomo to ten program jest wpełni kompatybilny z systemami: MS Windows 98/Me/NT/2000/XP
Wiec z reszta moze byc problem. a z tego co mi wiadomo program skonczył sie rozwijac na wersji 1.9.37 w 2007 roku.
A tak nawiasem mowiac po co Ci to? nie lepiej sobie zainstalowac KIS (wszystko w jednym)?
tommy504:
Zainstaluj sobie Kaspersky Internet Security 2010TR (Technical Release) v9.0.0.459: http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.459/
Śmiga aż miło na 7 RC.
Jak śledzę rozwój i wydawanie produktów Kaspersky to póki co wersja TR przeobrażała się w FINAL (to samo MD5), co za góra 2 tygodnie nastąpi :)
Castaway:
Nie potrzebuje żadnych zestawów narzędzi,które zamulą mi tylko komuter. Mam już NOD32 Antivirus 4.0 i jestem z niego zadowolony i nie zamieniłbym go na nic innego.Potrzebuje dobrego i "lekkiego" firewalla - dlatego zastanawiałem się nad kaspersky'm anti hacker'em.
prz3m3k:
Takie zestawy mniej zamulają niż każdy program osobno od osobnego producenta. Jeśli uparłeś się na Noda to zainstaluj sobie całego Eset Smart Security.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej