Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Kaspersky Anti-Hacker

<< < (4/5) > >>

Sotom:
Wybacz ;)

A co do działu to pewnie ze zly skoro to dyskusja o Win7 a nie o sofcie nie zwiazanym z nim i jego działaniu ;p

tommy504:

--- Cytuj ---Nie uparłem się,tylko uważam że to bardzo dobry program.
Eset Smart Security nieźle kosztuje Duży uśmiech
--- Koniec cytatu ---

Jak tak bardzo lubisz ten program to nie tak dawno/miesiąc/dwa temu dawali za 6 PLN na rok z gazetą prawną. Tylko trzeba być rozeznanym deko w promo ;)

Jeszcze chwilę poużywasz tego ESS i zmienisz zdanie... ;)

Castaway:

--- Cytat: tommy504 w 15 Czerwiec 2009, 20:45:15 ---
--- Cytuj ---Nie uparłem się,tylko uważam że to bardzo dobry program.
Eset Smart Security nieźle kosztuje Duży uśmiech
--- Koniec cytatu ---

Jak tak bardzo lubisz ten program to nie tak dawno/miesiąc/dwa temu dawali za 6 PLN na rok z gazetą prawną. Tylko trzeba być rozeznanym deko w promo ;)

Jeszcze chwilę poużywasz tego ESS i zmienisz zdanie... ;)

--- Koniec cytatu ---
Nie sądze :D
Wcześniejszą wersje używałem ponad rok i jestem zadowolony,w 100% spełnił swoje zadanie.
Licencja za 6zł na rok :D może jakieś dowody?

Tak myślałem,puste słowa co? :D

sebian:
Nie ma co się przekomarzać Panowie ;) Ja teraz także mam NOD32 jako antywira, ale nie moge jeszcze nic za bardzo powiedzieć o nim... faktem jest ze jest lekkim programem, ale jak sie spisuje czas pokaże. Miałem kasperczaka i powiem ze jak narazie radził sobie najlepiej :) Co do NOD-a to rożne opinie można przeczytać na jego temat, podobnie jak na temat Kaspra i innych... wszystko zalezy jak komu "leży" :P Ja osobiście stawiam na skuteczność, NOD-a mam 2 miesiace i jak narazie jest spokoj... zobaczymy jak dalej... :)
Pozdrawiam :)

Castaway:

--- Cytat: sebian w 17 Czerwiec 2009, 15:25:20 ---Nie ma co się przekomarzać Panowie ;) Ja teraz także mam NOD32 jako antywira, ale nie moge jeszcze nic za bardzo powiedzieć o nim... faktem jest ze jest lekkim programem, ale jak sie spisuje czas pokaże. Miałem kasperczaka i powiem ze jak narazie radził sobie najlepiej :) Co do NOD-a to rożne opinie można przeczytać na jego temat, podobnie jak na temat Kaspra i innych... wszystko zalezy jak komu "leży" :P Ja osobiście stawiam na skuteczność, NOD-a mam 2 miesiace i jak narazie jest spokoj... zobaczymy jak dalej... :)
Pozdrawiam :)

--- Koniec cytatu ---
No niby nie ma co się przekamarzać,ale jak już coś piszesz,to z reguły uzasadniasz,a nie palniesz głupote jak pan tommy504 i znikasz ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej