Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Kaspersky Anti-Hacker

<< < (2/5) > >>

Castaway:

--- Cytat: prz3m3k w 15 Czerwiec 2009, 16:06:32 ---Takie zestawy mniej zamulają niż każdy program osobno od osobnego producenta. Jeśli uparłeś się na Noda to zainstaluj sobie całego Eset Smart Security.

--- Koniec cytatu ---

Nie uparłem się,tylko uważam że to bardzo dobry program.
Eset Smart Security nieźle kosztuje ;D

Coen:
Witam.

Skoro jest temat o AVK,to nie będę zakładać nowego. Mam pewien problem. Otóż test śmiga sobie aż miło, ale nagle po jakichś 10-15 minutach zamiera i zwiesza kompa na amen. Plik, który w danym momencie sprawdza, nie ma z tym nic wspólnego. Próbowałem dokonać testu 'na czysto', czyli od razu po włączeniu, ale problem nadal to uniemożliwiał. Czy ktoś ma podobny problem lub się z nim spotkał?

Pozdrawiam
C.

Castaway:

--- Cytat: Coen w 15 Czerwiec 2009, 18:27:24 ---Witam.

Skoro jest temat o AVK,to nie będę zakładać nowego. Mam pewien problem. Otóż test śmiga sobie aż miło, ale nagle po jakichś 10-15 minutach zamiera i zwiesza kompa na amen. Plik, który w danym momencie sprawdza, nie ma z tym nic wspólnego. Próbowałem dokonać testu 'na czysto', czyli od razu po włączeniu, ale problem nadal to uniemożliwiał. Czy ktoś ma podobny problem lub się z nim spotkał?

Pozdrawiam
C.

--- Koniec cytatu ---

Możesz po polsku bo nie rozumiem o co chodzi?

Coen:
Program: Kaspersky Anti-Virus 8.0 for Windows Workstations
Włączam test. Działa. Po 10-15 minutach zamiera. Zwiesza kompa.
Przy teście od razu po uruchomieniu kompa to samo.
Skanowany plik nie ma żadnego wpływu.

Wystarczająco po polsku? Czy jeszcze prostszymi i krótszymi zdaniami?

Castaway:

--- Cytat: Coen w 15 Czerwiec 2009, 19:08:47 ---Program: Kaspersky Anti-Virus 8.0 for Windows Workstations
Włączam test. Działa. Po 10-15 minutach zamiera. Zwiesza kompa.
Przy teście od razu po uruchomieniu kompa to samo.
Skanowany plik nie ma żadnego wpływu.

Wystarczająco po polsku? Czy jeszcze prostszymi i krótszymi zdaniami?

--- Koniec cytatu ---

No widzisz jak chcesz to potrafisz ;D
Ten pierwszy post to taka czarna magia była 8)
No wiec wracając do tematu niestety nie używam Kaspersky'iego 8.0 więc krótko mówiąc nie mam pojęcia co może być przyczyną twojego nieszczęsnego przypadku :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej