Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft proponuje Windows bez Internet Explorera

<< < (10/14) > >>

Jooseph:
Dokładnie ;) Dużo lepszym pomysłem byłaby mozliwość całkowitego odinstalowania przeglądarki...

Wojtek:

--- Cytat: Jooseph w 12 Czerwiec 2009, 16:00:41 ---Dokładnie ;) Dużo lepszym pomysłem byłaby mozliwość całkowitego odinstalowania przeglądarki...

--- Koniec cytatu ---

Tylko po co :) ?
Aż tak przeszkadza swoim istnieniem?
Ten 'zły' i 'niedobry' Windows Media Player też bardzo przeszkadzał ... ile znasz osób, które kupiły wersję 'N' systemu Windows? Jakiej Ty używasz? :)

Jooseph:
Nie chodzi o to... sam uzywam tylko i wyłącznie IE :) Po co odrazu wywalać IE z systemu? ;| Lepiej dać uzytkownikowi mozliwość jego odinstalowania juz na starcie, po zainstalowaniu systemu.

tbgkol:

--- Cytat: rav2187 w 12 Czerwiec 2009, 14:33:01 ---jestem pewien ze jesli nieszczesny pomysl Ke dojdzie do skutku to Microsoft bedzie dolaczał przegladarke IE do nowych kompow na plytach CD badz bedzie mozna ja bezplatnie zamowic na stronie Microsoftu :] tak działa powazna firma, nie pozwoli ona na utrate klienta :]

--- Koniec cytatu ---

No to może będzie, jak z w95, do którego kiedyś dodawali płytę z IEdo płytki z windą. :D

--- Cytat: Jooseph w 12 Czerwiec 2009, 14:59:04 ---Czemu nie oskarżą Apple o to, że po instalacji systemu mamy Safari?

--- Koniec cytatu ---

No Appleto powinni pierwsze pozwać, bo dodają setkę programów, nie niezbędnych, ale użytecznych, jednak... Jest to system raczej niszowy(kilka %) więc KE raczej ich nei pozwie bo nie mają monpolo na ssystemy operacyjne. :D

Gustaw:
Mogłiby tez poprostu przy instalacji czystego systemu pytać użytkownika" czy zainstalowac na tym komputerze przęglądarkę IE czy (teraz symuluje, aplikacje "np. Windows abc" ktora pozwoli połączyć się tylko z oficjalnymi stronami przegłądarek (Mozilla, Opera Software)  i sciagnąc "wymarzonego fireshita")". Taka opcja wydaje się być najlepsza. Mamy w tym wypadku alternatywę (wybór) na wybranie albo IE albo shit  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej