Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft proponuje Windows bez Internet Explorera

<< < (14/14)

tbgkol:

--- Cytat: Zbychu w 15 Czerwiec 2009, 18:25:24 ---W każdym buildzie jest możliwość wyboru wersji tylko że jest to domyślnie wyłączone. Czytałem gdzieś na forum, że należy z płyty nstalacyjnej usunąć plik z podanej ścieżki:

x:\sources\ei.cfg

--- Koniec cytatu ---

Dziękujemy ci za powiedzenia nam tego, chociaż wszyscy to wiedzą....

--- Cytat: Slashdub w 15 Czerwiec 2009, 19:15:07 ---Najlepszym rozwiazaniem bedzie po prostu zamowienie Win7 w Microsoft Store. Nawet Vista przy obecnym kursie dolara jest tansza w sklepie MS niz w Polsce. Potem pobrac pliki jezykowe i po sprawie.

--- Koniec cytatu ---

Taaa? A MSS wysyła do Polski? Nie wiedziałem...

Slashdub:
Wysylac? Kto mowil o wysylaniu, teraz sie wszystko pobiera na dysk, tak tez jest w przypadku MS Store ;)

ps. czy naprawde tak trudno wejsc na strone sklepu MS i sprawdzic, zamiast pisac beznadziejnego posta?

Hadron:
Jak dzieci... z resztą swoje wiem...
Może jednak powrócimy do tematu, czy wolicie już go zamknąć?

tbgkol:

--- Cytat: Slashdub w 15 Czerwiec 2009, 22:13:38 ---Wysylac? Kto mowil o wysylaniu, teraz sie wszystko pobiera na dysk, tak tez jest w przypadku MS Store ;)

ps. czy naprawde tak trudno wejsc na strone sklepu MS i sprawdzic, zamiast pisac beznadziejnego posta?

--- Koniec cytatu ---

Ktoś usunał mojego posta i teraz wyszedłem na frajera, który pisze "beznadziejne posty"... Niechaj zgadnę, kto to zrobił.... ehh nieważne zresztą. A więc: Wiedz, zę patrzyłem na stronę MSS i nie wiem jaki masz podstawy do sądzenia, ze ten post był beznadziejny... No chyba, że wielmożny pan tak uważa, ale wiem, zę nei ma nawet najmniejszych do tego podstaw, gdyż sam nie myśli, bo czy czasem taki sklep nie bedzie odrzucał polskiej karty kredytowej, jak iTS? Będzie! Więc, prosze nie usuwać tego posta bo go jeszce raz napisze, aż zostanę zbanowany(zesram się, a nie dam się :D).

michau:

--- Cytat: urban92 w 15 Czerwiec 2009, 17:56:55 ---Nie wpadli na ftp.mozilla.org :P Można tam pobrać nie tylko Firefoxa, ale też Thunderbirda bo w Win 7 nie będzie też programu pocztowego.

--- Koniec cytatu ---

ftp.mozilla.org jest dostępny w przeglądarce i można pobierać ale przez ftp wbudowane w Windows coś nie idzie. Żąda logowania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej