Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft proponuje Windows bez Internet Explorera

<< < (9/14) > >>

hubert1:

--- Cytat: matys1 w 12 Czerwiec 2009, 14:31:01 ---Nie badz smieszny, nie widze problemu istnieja jeszcze inne nosniki danych.

--- Koniec cytatu ---
Istnieją ale napisz mi czy to jest najwygodniejszy sposób?? czy nie łatwiej jest np przy instalacji wybierać przeglądarke albo np zainstalować windowsa, antywirusa, neta i potem firefoxa? niewiele osób ma czas aby szukać płyty z instalką przeglądarki.

matys1:

--- Cytat: hubert1 w 12 Czerwiec 2009, 14:33:47 ---Istnieją ale napisz mi czy to jest najwygodniejszy sposób?? czy nie łatwiej jest np przy instalacji wybierać przeglądarke albo np zainstalować windowsa, antywirusa, neta i potem firefoxa? niewiele osób ma czas aby szukać płyty z instalką przeglądarki.

--- Koniec cytatu ---
"westchnienie" ale to by bylo tylko przy zakupie nowego kompa lub dysku a ktory tak czesto to zmienia robicie z igly widly zapewniam was ze nie bedzie zadnych problemow, po co zawczasu sie zamartwiac. ;)

hubert1:

--- Cytat: matys1 w 12 Czerwiec 2009, 14:40:50 ---
--- Cytat: hubert1 w 12 Czerwiec 2009, 14:33:47 ---Istnieją ale napisz mi czy to jest najwygodniejszy sposób?? czy nie łatwiej jest np przy instalacji wybierać przeglądarke albo np zainstalować windowsa, antywirusa, neta i potem firefoxa? niewiele osób ma czas aby szukać płyty z instalką przeglądarki.

--- Koniec cytatu ---
"westchnienie" ale to by bylo tylko przy zakupie nowego kompa lub dysku a ktory tak czesto to zmienia robicie z igly widly zapewniam was ze nie bedzie zadnych problemow, po co zawczasu sie zamartwiac. ;)

--- Koniec cytatu ---
problemów może nie będzie ale mniejsza wygoda tak. Na codzień korzystam z firefoxa. Jednak ze względu na wiele wtyczek zainstalowanych w nim czasem korzystam z ie. Duzo lepszym rozwiązaniem byłoby zostawienie przeglądarki z redmond ale z łatwą możliwością całkowitego wyłączenie, odinstalowania. Rozwiązanie wygodniejsze, i ma tą zaletę, że pozostawia duże pole manewru na wybór przeglądarki

Jooseph:
Kompletna zbdura... Microsoft produkuje własny system, to chyba oczywiste, że chca, aby była w nim ich przeglądarka... Czemu nie oskarżą Apple o to, że po instalacji systemu mamy Safari?

hubert1:

--- Cytat: Jooseph w 12 Czerwiec 2009, 14:59:04 ---Kompletna zbdura... Microsoft produkuje własny system, to chyba oczywiste, że chca, aby była w nim ich przeglądarka... Czemu nie oskarżą Apple o to, że po instalacji systemu mamy Safari?

--- Koniec cytatu ---
kilka postów wyżej pisałem że byłoby to wygodne rozwiązanie ale nie na ręke microsoftowi, wystarczy doczytać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej