Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft proponuje Windows bez Internet Explorera

<< < (8/14) > >>

matys1:
Po co ta dyskusja, chcecie powiedziec ze po formacie musicie sciagac od nowa przegladarke ;D to nikt nie ma kopii instalki na dysku? Ja pierwsze co robie po zainstalowaniu systemu to instalacja firefox, IE zostawiam w spokoju i zapominam ze ja mam gdzies na dysku.

michau:
A co z komputerami nowymi? Przecież producenci dysków nie wrzucą Ci instalatora na dysk.

matys1:
Nie badz smieszny, nie widze problemu istnieja jeszcze inne nosniki danych.

hubert1:

--- Cytat: michau w 12 Czerwiec 2009, 14:23:33 ---A co z komputerami nowymi? Przecież producenci dysków nie wrzucą Ci instalatora na dysk.

--- Koniec cytatu ---
W takim wypadku będziesz musiał iść do kolegi albo do kafejki ściągnąć i skopiować :P a jak nie to będziesz miał neta ale nie zobaczysz żadnej strony :P

Gustaw:

--- Cytat: michau w 12 Czerwiec 2009, 14:23:33 ---A co z komputerami nowymi? Przecież producenci dysków nie wrzucą Ci instalatora na dysk.

--- Koniec cytatu ---

no dokladnie nie wrzuca, dlatego Microsoft zagrał szach mata KE , a swoja droga to teraz Firma Mozilla, powinna wysyłac darmowe płyty Cd z instalka swojego najnowszego produkty, jestem pewien ze jesli nieszczesny pomysl Ke dojdzie do skutku to Microsoft bedzie dolaczał przegladarke IE do nowych kompow na plytach CD badz bedzie mozna ja bezplatnie zamowic na stronie Microsoftu :] tak działa powazna firma, nie pozwoli ona na utrate klienta :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej