Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Microsoft proponuje Windows bez Internet Explorera
robert79513:
--- Cytat: tbgkol w 12 Czerwiec 2009, 13:03:55 ---A Serka.... No ja też mam 14 lat i myslałem że o mnie chodzi.... O który post chodzi? O ten z rybami i dziećmi czy ten z info ze dziś się idzie do pracy? :D
--- Koniec cytatu ---
O ten z rybami :P Po twoich postach widac ze masz spore doswiadczenie chodz nie zawsze sie z toba zgadzam ;)
prz3m3k:
Jeśli coś mi nie działa w FF to addon IE Tab i po bólu.
Wracając do tematu... trochę dziwne, że mają pozbyć się IE... ciekawe jak sobie zassam Liska... zapewne będę biegał z penem od innego kompa. Mimo, że prawie w ogolę nie używam IE to moim zdaniem jednak powinien być... przecież wiele programów wymaga tego syfa do poprawnego działania.
hubert1:
--- Cytat: prz3m3k w 12 Czerwiec 2009, 13:36:18 ---Jeśli coś mi nie działa w FF to addon IE Tab i po bólu.
Wracając do tematu... trochę dziwne, że mają pozbyć się IE... ciekawe jak sobie zassam Liska... zapewne będę biegał z penem od innego kompa. Mimo, że prawie w ogolę nie używam IE to moim zdaniem jednak powinien być... przecież wiele programów wymaga tego syfa do poprawnego działania.
--- Koniec cytatu ---
Wielka racja, sam sie nad tym zastanawiam, IE mógł sobie zostać. Użytkownik i tak zainstaluje to co będzie chcial. Może ie nie jest najbezpieczniejszą przeglądarką ale jakże niekiedy przydatną i potrzebną. Nurtuje mnie jak ciebie pytanie jak mam pobrać przeglądarke nie mając jak jej pobrać. Może KE wymyśliła jakiś cudowny sposób??
Rigazz:
Będziesz zmuszony mieć na pędrajwie instalkę jakiejś przeglądarki
beholder:
Za dużo mieszają. Opcja wyłączenia IE jest moim zdaniem optymalna. Mam możliwość pobrania innej przeglądarki, potem wyłączam IE i gra gitara. Teraz w obliczu częstych formatów i instalacji kolejnych buildów i tak przygotowałem sobie jednego pendrive'a z instalacjami wszystkich potrzebnych mi programów, jednak posiadanie instalacji na pendrive/cd nie jest niczyim obowiązkiem. Dlatego uważam, że wypuszczenie wersji W7 bez IE to zła decyzja.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej