Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft proponuje Windows bez Internet Explorera

<< < (6/14) > >>

tbgkol:

--- Cytat: robert79513 w 12 Czerwiec 2009, 11:44:00 ---PS2: tbgkol jesli 14 latek ma wieksze doswiadczenie ode mnie to wezme jego zdanie pod uwage ale z logicznego punktu widzenia to gdy ja instalowalem juz windowsy to on dostal kompa na pierwsza komunie  ;D DZIECI I RYBY GLOSU NIE MAJA

--- Koniec cytatu ---

Oj robert, chłopie, nie dodawaj po napisaniu odpowiedzi swojego komentarza bo to jest żałosne, a nie chce zaczynac nowej kłótni.... A co do kompa... To w '97 tato kupił pierwszy, drugi w '98 więc nie gadaj głupot, że dostawałem kompa na I komunię jak nei znasz realiów. I jeszce jedno. No i co że instalowałeś Windowsy,jak na razie nie wyszedłeś jeszce z tej piaskownicy i nadal tylko instalujesz bo nic więcej nie umiesz zrobić....

Wojtek:
Robert, tbkol - po co ta kłótnia? Nakręcacie się nawzajem, a cel całej dyskusji jest w zasadzie nieokreślony - na czym ma się ona skończyć?
Przypomina ona nieco dyskusję fanów Windowsa z fanami Linuxa - wszyscy walczą o uznanie 'własnego' systemu za perfekcyjny, a zapominają o tym, że każdy jest świetny w jednych kategoriach, a beznadziejny w drugich. Po co się denerwować, skoro nic dobrego ani produktywnego z tego nie wyniknie?

Wojciech Kowasz z Techit.pl w wieku 14 lat został Microsoft Certified Professional (a rekordzistka z Indii zdała ten egzamin w wieku 9 lat). Zdobył już kolejne certyfikaty (co najmniej MCSE+S, MCITP, MCTS, MCDST). Papierki papierkami - najważniejsze jest to, że pomimo młodego wieku przerasta wiedzą zdecydowaną większość osób piszących na tym forum. Pokazuje to tylko, że 'późna' data urodzenia nie musi być związana z małą wiedzą i doświadczeniem.

robert79513:
tbgkol chlopie to nie bylo do ciebie  ;D Mialem Serkusa na mysli mam nadzieje ze zmienisz swojego ostatniego posta ktory mnie obraza  :-\

tbgkol:
A Serka.... No ja też mam 14 lat i myslałem że o mnie chodzi.... O który post chodzi? O ten z rybami i dziećmi czy ten z info ze dziś się idzie do pracy? :D

hubert1:
Niezbyt pochwalam decyzję KE. Może IE jest wolny i dziurawy jak ser, może jest bardzo popularną przegladarka, ale to nie powód aby usuwać ją z systemu. Decyzja KE może tylko spowodować problemy. Moim zdaniem użytkownik który nie będzie chciał korzysrtać z IE i tak zainstaluje konkurencyjną przeglądarkę. Mniejszym złem byłby wybór przeglądarki przy instalacji windowsa(choć microsoftowi nie byłoby to na ręke) albo link do pobrania IE w menu start. A całkowity brak przeglądarki w systemie to prawie jak brak internetu. Jak pobrać przeglądarkę nie mając jej jak pobrać??? chyba trzeba czegoś użyć do pobrania. A przeglądarki dołączone na oddzielnej płycie to tylko o jedna płyta więcej i kolejna bezsensowna, zajmująca kilka minut rzecz. Przeglądarka powinna być zainstalowana w systemie. Pisałem już wcześniej. Jak użytkownik nie będzie chciał korzystać z ie to i tak zainstaluje chrome, firefoxa albo opere. I moim zdaniem to i tak nie zapobiegnie monopolowi ze strony microsoftowi, mozilli, albo google(wszystko jest możliwe)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej