Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft proponuje Windows bez Internet Explorera

<< < (3/14) > >>

beholder:
Zapomniałem 6 lat temu.

"Fireshit" - dobre ;]

EOT.

robert79513:

--- Cytat: beholder w 12 Czerwiec 2009, 11:02:52 ---Po cholerę się tak spinasz?  ::) Próbujesz powiedzieć, że IE jest najlepszą przeglądarką? Ha... ha... ha...

--- Koniec cytatu ---

Dokladnie  :D

Nie uzywam zadnych produktow MS procz Windows, WMP, office (IE8 tylko wtedy gdy mi sie nie chce jakas strona otworzyc w Operze)  :P

Gustaw:

--- Cytat: robert79513 w 12 Czerwiec 2009, 11:07:48 ---
--- Cytat: beholder w 12 Czerwiec 2009, 11:02:52 ---Po cholerę się tak spinasz?  ::) Próbujesz powiedzieć, że IE jest najlepszą przeglądarką? Ha... ha... ha...

--- Koniec cytatu ---

Dokladnie  :D

Nie uzywam zadnych produktow MS procz Windows, WMP, office (IE8 tylko wtedy gdy mi sie nie chce jakas strona otworzyc w Operze)  :P

--- Koniec cytatu ---

łahahaha dobre ( IE8 tylko wtedy kiedy te wszystkie opery i fireshity nie potrafia czegos otworzyc ) to zdanie mowi samo za siebie , na chorobe zawsze jedno lekarstwo, ZAWSZE IE8 :]

beholder:
"Internet Explorer to program, który służy do przeglądania internetu z Twojego komputera i na odwrót" ;)

robert79513:
IE to shit jest wony i mniej funkcjonalny od opery 10 niektore strony nie otwieraja mi sie prawidlowo bo mam zainstalowana wtyczke adblock zeby mi reklamy nie fruwaly  :P

Dodam jeszcze ze firma ktora robi wszystko nigdy nie dorowna firmie ktora jest ukierunkowana na 1 produkt  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej