Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft proponuje Windows bez Internet Explorera

<< < (4/14) > >>

Gustaw:
Dobra chlopaki zostawmy ten temat, bo on do niczego nie prowadzi , mozemy tak zapelnic 10 stron piszac ze FX czy OP jest lepszy od IE i na odwrót, moje zdanie jedno IE pod WINDOWSEM moze byc, reszta to sery szwajcarskie ;) one nadaja sie do linuchów. kończe

Serkus:
Chyba ich poj***ło Internet Explorer jest spoko chociaż, że jest wolny (Mówiąc o Xp i Vista...), chociaż w W7 przyśpieszył ostatnio  ::)

Gustaw:

--- Cytat: Serkus w 12 Czerwiec 2009, 11:39:51 ---Chyba ich poj***ło Internet Explorer jest spoko chociaż, że jest wolny (Mówiąc o Xp i Vista...), chociaż w W7 przyśpieszył ostatnio  ::)

--- Koniec cytatu ---

no i znalazł sie chociaz jeden normalny czlowiek :] BRAWO

tbgkol:
Jeden? Obrażasz mnie! Ja zawsze tylko IE, przez chwilę tylko było Safari, ale to nie to samo co przeglądarka z Redmond. Może założymy jakiś fanclub IE? Bo jeszce nie ma takiego(sprawdzałem szukając w google frazą "IE funclub"). :D

robert79513:
Taa znalazles sobie kolege 14 letniego ktory ma takie poglady jak ty  ;D

Moje zdanie jest proste IE8 przydatny ale nie najlepszy (do uzycia jako zapasowa przegladarka)
chce go miec w polskim win 7 ale nigdy jako domysla przegladarka koniec ktopka wiecej nic nie napisze bo szkoda mi szkoda długopisu  :P

PS: Co do Fireshit sie zgodze bo Firefox mi sie nie podoba, mi sie jeszcze nikt nigdy nie wlamal do kompa przez opere i nie slyszalem o takim przypadku wiec nie opowiadaj mi tu takich bajek. Co do aktualizacji to gdy sa nowe wersje przegladarki to widac w nich przynajmniej ze zwieksza sie jej wydajnosc a nie tylko latanie dziur przez winupdate jak to robi MS  :P

PS2: tbgkol jesli 14 latek ma wieksze doswiadczenie ode mnie to wezme jego zdanie pod uwage ale z logicznego punktu widzenia to gdy ja instalowalem juz windowsy to on dostal kompa na pierwsza komunie  ;D DZIECI I RYBY GLOSU NIE MAJA

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej