tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Ale jest bardzo podobny. :P
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

michau

Ekspert
IP zapisane
Zapewne nie chodzi tylko o wygląd, żeby można było kogoś podać do sądu.

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Wiesz co? W Ameryce podają o takie gówna do sądu jak np. że babka się poparzyła kawą z macdonalda i dostała ileśtam milionów dolców. To tu gdzie jest patent i lekkie podobieństwo mogą sobie życzyć niewiedomo ile. ;)

revanmj

Zaawansowany użytkownik
  1. revan_mj@hotmail.com
IP zapisane
Niby tak, ale np. za pasek postępu w pasku adresu w Eksploratorze Apple nie pozwał MS. Apple stosuje to raczej jako argument: MS nie ma pomysłów więc kopiują to co my wymyśliliśmy wcześniej. Raz na jakiejś konferencji Apple nawet było tak napisane na jakimś plakacie: "Redmond szykujcie kserokopiarki" :D

michau

Ekspert
IP zapisane
Apple by wygrało ale lepiej prowadzić kampanię pokazującą, że to inni kopiują od nich.

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Cytat: michau w 17 Grudzień 2008, 13:49:02
Ale pod Mackiem inaczej to wygląda niż pasek 7

TB ma racje - o tym samym pomyslalem. Wyglada inaczej ale zobacz ze zasada dzialania prawie taka sama, zwlaszcza funkcja "Pin to Taskbar". Zeby tylko Apple sie nie zburzylo bo jeszcze musieliby to wycofac i dupa...a tak fajnie dziala.

michau

Ekspert
IP zapisane

effe

**
Użytkownik
IP zapisane
Witam wsyztskich na forum, to mój pierwszy post więc od razu przepraszam jeśli temat był już wałkowany, ale nie mogłem znaleźć.

Zainstalowałem właśnie pre bete systemu windows 7 i mam mały dylemat. A mianowicie nie moge znaleźć programu do poczty, czy jeszcze go nie zainstalowali w tej wersji? Czy da się to jakoś zainstalować?
Dziękuję i pozdrawiam.

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Nie ma w tej wersji w7 programu pocztowego i raczej nie będzie w RTM. ;)

effe

**
Użytkownik
IP zapisane
Ok to nie problem, a co z programami, możecie instalować np. oprogramowanie od myszki logitecha. albo od drukarki HP? Mam drukarke z serii 6380 (WiFi) i niestety mam komunikat, że oprogramowanie jest tylko pod systemy XP i Vista. Czy to oznacza, że jeszcze w tej wersji nie da się nic zainstalować? Żadnych zewnętrznych urządzeń?

Jeszcze mam pytanie dotyczące wyboru systemu przy uruchamianiu komputera.

W trakcie instalacji miałem do wyboru system Vista i Seven, teraz od razu ładuje mi się seven.

Windows 7 instalowałem na tej samej partycji co Vista, i na dysku C mam 2 katalogi, Windows i windows.old.

Macie pomysł jak wejść na vistę?

A i jeszcze jedno a mianowicie ważności Windows 7, u mnie jest 30dni, da się to jakoś przedłużyć?

Pozdrawiam.

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Na vistę nie da się już wejść, jest już zastąpiona przez 7.

michau

Ekspert
IP zapisane

effe

**
Użytkownik
IP zapisane
Vista to nie problem bo mogę zrobić recovery i po ptokach. Martwi mnie bardziej brak możliwości instalacji drukarek.