EmDi

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Chyba nie. ;) Ludzie! Poczekajcie na następne buildy, a nie narzekacie na b. wczesne buildy.
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

sisel4

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

EmDi

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
mam prośbę czy mógł by ktoś wrzucić na jakąś stronkę swój spakowany folder "Windows sidebar" ??

michau

Ekspert
IP zapisane
Ja również nie mam problemów z gadżetami  :) odpukać w niemalowane.

t3ster

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Aż się zalogowałem by pomóc:D Mi pomogło, przeinstalowałem windowsa 7 i przy instalowaniu jakiś programów zawsze restartowałem kompa, ustawiałem punkt przywracania systemu. I po paru godzinach wytężonej pracy okazało się że gadżety znikają przy zmianie UAC na najniższy poziom, mówiąc krótko trzeba dać UAC na poziom +1. Mam nadzieję, że pomogło:-)

leonov

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Jedno pytanie pobrałem W7 z ftp z linka sCooBy^ i przy instalacji pokazuje że to BUILD 6801  :o co jest  ??? grane  ???

clauud

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: revanmj w 07 Grudzień 2008, 12:28:53
Na torrentach jest już zmontowany na bazie obrazu płyty z 6801 plik ISO z buildem 6956 :)

Dlatego ci tak wyświetla

michau

Ekspert
IP zapisane
Cytat: leonov w 16 Grudzień 2008, 16:07:04
Jedno pytanie pobrałem W7 z ftp z linka sCooBy^ i przy instalacji pokazuje że to BUILD 6801  :o co jest  ??? grane  ???

Wszystko jest ok bo to na podstawie obrazu z builda 6801 został przerobiony obraz 6956.

leonov

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
A moja wina nie doczytałem  ;D dzięki i pozdrawiam.

michau

Ekspert
IP zapisane

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Wlasnie zainstalowalem swoja pierwsze bete ( no moze to nie beta jeszcze no ale.. ) W7 i musze powiedziec ze jestem mile zaskoczony :) Czekalem z testami az sie cos nowego pojawi, teraz juz widze sporo zmian, i przede wszystkim wydajnosc. Pasek chyba najlepszy jest, przypomina mi Dock`a z Mac OS - fajny bajer :)

michau

Ekspert
IP zapisane
Poczekaj jak się beta pojawi to dopiero będzie szał :D

Jak się pojawi beta to przewiduję falę napływu nowych użytkowników.

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: Mercor w 17 Grudzień 2008, 01:15:20
Wlasnie zainstalowalem swoja pierwsze bete ( no moze to nie beta jeszcze no ale.. ) W7 i musze powiedziec ze jestem mile zaskoczony :) Czekalem z testami az sie cos nowego pojawi, teraz juz widze sporo zmian, i przede wszystkim wydajnosc. Pasek chyba najlepszy jest, przypomina mi Dock`a z Mac OS - fajny bajer :)
No właśnie, przypomina strasznie dock... Żeby tylko apple nie zaskarżyło MS o plagiatowanie, bo Apple ma patent na docka. :P
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

michau

Ekspert
IP zapisane