Windows 7 PL Pack 2.1 by sCooBy^

Zaczęty przez sCooBy^, 04 Maj 2009, 16:09:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

gracek23

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ja mam troche dziwny problem ;/ Zainstalowalem program WinRAR wersje 3.80PL i kiedy klikne PPM na jakis plik spakowany to w menu pojawiaja mi sie same jakies literki zamiast opisow (patrz screen). Co z tym fantem zrobic by pokazywaly sie nazwy poprawnie ?

CzYwA

*
Nowy użytkownik
Windows JG x32 2011
IP zapisane
Może odinstaluj tego winrara i sciagnij instalke z innej strony. Przy instalacji pamiętam, że się zaznaczało czy ma się zintegrować z menu kontekstowym więc to zaznacz. Daj znać czy pomogło.

gracek23

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Dzieki czywa, pomogla nowa instalacja z innego zrodla ;) niby ten sam program a instaluje sie poprawnie i teraz wszystko dziala.

Mam przy okazji pytanie dodatkow odnosnie napiprojektu, po instalacji nie mam z menu kontekstowego mozliwosci wybierania opcji "wyszukaj napisy" tak jak mialem na XP, jest mozliwe by to tak samo dzialalo na w7 ?

CzYwA

*
Nowy użytkownik
Windows JG x32 2011
IP zapisane
Ja w 7 mam menu kontekstowe z napi projekt ale instalowałem je z instalatora AllPlayer, a nie osobno. Usuń napi projekt, ściągnij Allplayera i zainstaluj razem ze zintegrowanym w instalator napi projektem. Może pomoże :)

gracek23

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Sciagnelem Allplayera 3.7 wybralem tak jak w instrukcji by byla zintegrowana instalacja z napiprojektem i lipa dalej w menu kontekstowym nie mam opcji ;/

CzYwA

*
Nowy użytkownik
Windows JG x32 2011
IP zapisane
Spróbuj zresetować kompa bo nie jestem pewny ale chyba po restarcie dopiero mi się pojawiło. Jak nie pomoże to nie wiem... Ale widziałem taki wątek gdzieś na forum.

Tom

Ekspert
;)
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Instalujesz Napiprojekt, klikasz prawym na film i wybierasz Otwórz za pomocą. Na liście dodajesz Napiprojekt i potem masz go w Otwórz ;)
Poza tym, chyba nie ten temat :x
MSI Wind U100  |  W7 RTM Home Premium

kalvin

*
Nowy użytkownik
Szef Wszystkich Szefów
Miejsce pobytu: :: EU ::
IP zapisane
Witam,
może ktoś podać pliki które odpowiadają za ekran logowania podczas odpalania kompa ?
Chodzi mi o te z pakietu by sCooBy.

Dzięki z góry ..  ;D

loituma

**
Użytkownik
IP zapisane
czy link do pliku na pierwszej stronie jest uaktualniany?
czy może aktualny plik znajdę gdzieś indzie?

Luke

Zaawansowany użytkownik
Miejsce pobytu: Zielonka
IP zapisane
Cytat: kalvin w 27 Maj 2009, 09:40:24
Witam,
może ktoś podać pliki które odpowiadają za ekran logowania podczas odpalania kompa ?
Chodzi mi o te z pakietu by sCooBy.

Dzięki z góry ..  ;D
Jeśli instalowałeś spolszczenie sCooBy^'ego, to tylko wejdź do folderu, gdzie ten pakiet instalowałeś i wszystkie pliki masz tam jak na talerzu. :P

Cytat: loituma w 04 Czerwiec 2009, 10:17:48
czy link do pliku na pierwszej stronie jest uaktualniany?
czy może aktualny plik znajdę gdzieś indzie?
Aktualna wersja to 2.1, więc pewnie link też jest ciągle aktualny. :)

sCooBy^

Ekspert
GG: 9706662
  1. sebastian.pawlus@hotmail.com
Miejsce pobytu: Install.wim
IP zapisane
Zapraszam do grupy "Windows 8 pre-release testers group" na Facebook

Elainfeaine

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
\Temat się nieco odświeży ;p
Odnośnie paczki Scoobiego. Mam taki problem, że gdy tylko próbuję uruchomić to cudo pokazuje mi komputerek że "windows 7 pl pack has stopped working" tak więc nie wiem, dlaczego przestał pracować ani co zrobić, by zaczął, bo komputer po angielsku męczy mnie już nieco i chcę zmienić ten cholerny język a póki co, nic nie przynosi upragnionego rezultatu ;<

BruTUs

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: England
IP zapisane
Ja natomiast gdy probowalem spolszczyc win 7 32 bit u kolegi na laptopie to wyszly cyrki po tym zabiegu lecz uzywalem UI M$.... Sprobuje wiec uzyc programu Scoobiego!!:)
Intel i5 2500k@4.5GHz/Gigabyte G1 Sniper 3/Corsair H100/16GB Corsair Veng.1600MHz/CORSAIR 1200W/2xSSD Samsung 830 128GB Raid0/4x150GB Velociraptor Raid0 i 1TB/2xSapphire 7970 3GB/SB X-FI TITANIUM HD/LG 47" HD 3D/ LG 22" HD/Logitech G27/Logitech Perf.MX/LG BD/CM HAF932/NZXT/Monster Insp.