Jakiego programu antywirusowego używacie?

Zaczęty przez michau, 14 Luty 2008, 17:31:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

mateusz x man

*
Nowy użytkownik
Miejsce pobytu: Kielce
IP zapisane
Cytat: michau w 15 Luty 2008, 08:04:37
;) kupę kasy pewnie wydałeś na licencję

pzdr

Nic nie wydałem na licencję ;D ;D ;D Ma się te sposoby i źródła. Licencję mam na jakieś 20 lat. ;D ;D ;D

Cytat: Bozz w 15 Luty 2008, 15:43:26
Cytat: michau w 15 Luty 2008, 11:56:40
Wszyscy NOD`a mają...
Może jak będzie nas więcej to powie, że Kaspersky jest najlepszy
'Najlepszy' to pojęcie względne i przeważnie subiektywne

Dokładnie tak jest. Dla jednych ,,najlepszym" antyvirem jest Kaspersky a dla innych Nod. Zależy jak kto woli.

Pozrdo

Masz sprawê? Pisz:
GG:10762806

ziebal

Gość
IP zapisane
CytatNic nie wydałem na licencję ;D ;D ;D Ma się te sposoby i źródła. Licencję mam na jakieś 20 lat. ;D ;D ;D

Zobaczymy czy Twoje źródła zadziałają jak Twój 20 letni trial przestanie się aktualizować  :D
Co prawdopodobnie już (albo w bardzo nie długim czasie) ma/będzie miało miejsce :)

mateusz x man

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: ziebal w 15 Luty 2008, 18:31:52
CytatNic nie wydałem na licencję ;D ;D ;D Ma się te sposoby i źródła. Licencję mam na jakieś 20 lat. ;D ;D ;D

Zobaczymy czy Twoje źródła zadziałają jak Twój 20 letni trial przestanie się aktualizować  :D
Co prawdopodobnie już (albo w bardzo nie długim czasie) ma/będzie miało miejsce :)

No zobaczymy ale wierzę w niego.

Masz sprawê? Pisz:

michau

Ekspert
IP zapisane
takie sprawy są zazwyczaj po jakimś czasie szybko blokowane :)
jak się z jakiegoś klucza łączy z aktualizacjami kilka komputerów z różnego ip i pobiera kilka razy tą samą aktualizację to jest blokowany :] moja wytłumaczenie :/ może jest inne

mateusz x man

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: michau w 15 Luty 2008, 19:24:37
takie sprawy są zazwyczaj po jakimś czasie szybko blokowane :)
jak się z jakiegoś klucza łączy z aktualizacjami kilka komputerów z różnego ip i pobiera kilka razy tą samą aktualizację to jest blokowany :] moja wytłumaczenie :/ może jest inne

Ale ja nie mam nazwy użytkownika i hasła tylko patch. Założę się że mam to samo co Bozz.

Masz sprawê? Pisz:

michau

Ekspert
IP zapisane
i co porę dni klikanie na wisienkę żeby go przedłużyć okres darmowego użytkowania?

mateusz x man

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Nie. Ten patch tak ustawia serwer aktualizacji antyvira że ty tylko siedzisz i się cieszysz z darmowej wersji.

Masz sprawê? Pisz:

michau

Ekspert
IP zapisane
:/ jak kogoś stać to lepiej raz zapłacić i cieszyć się pełną wersją bez obaw, że pewnego dnia nie będzie się chciał zaktualizować

ziebal

Gość
IP zapisane
Ja myślę, że chodzi o patcha, który przedłuża TRIALA :) O jakieś 20 lat... Ale ja nie wiem, ja się nie znam  , nawet nie wiem skąd wiem, że takie coś jest ;D

Bozz

**
Użytkownik
Miejsce pobytu: 49° 54' N 21° 03' E
IP zapisane
Jak nie wiesz michau jak to wygląda to nie pisz, w moim przypadku, jest to "normalna" wersja na patch'u... Już koło 2 miesięcy bezproblemowo

Mirahz

Administrator
Zaawansowany użytkownik
IP zapisane

michau

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Bozz w 16 Luty 2008, 13:14:50
Jak nie wiesz michau jak to wygląda to nie pisz, w moim przypadku, jest to "normalna" wersja na patch'u... Już koło 2 miesięcy bezproblemowo

chyba nie legalne :P
lepiej zapłacić i mieć święty spokój :P

Bozz

**
Użytkownik
Miejsce pobytu: 49° 54' N 21° 03' E
IP zapisane
Każdy może sam zdecydować jak "chronić" komputer ;)

nawrok888

*
Nowy użytkownik
instalki.pl reprezentant....;)
Miejsce pobytu: Inowroc³aw
IP zapisane
witam....dokładnie Bozz...każdy sam decyduje czym się chronić....kiedyś miałem Nortona ale obciąża system niesamowicie.....teraz używam sobie skromnego Avasta i to mi wystarczy  ;)....

pzdr

ziebal

Gość
IP zapisane
Dużo też zależy od użytkownika, a przedewszystkim od sposobu używania przez niego komputera  :D

Wiadomo, że jak ktoś jest częstym gościem RÓŻNYCH stron to musi mieć lepsze zabezpieczenia  :)
Ja przez jakiś czas nie miałem żadnego programu antywirusowego i jak zainstalowałem NOD'a to znalazł tylko jakiś syf przyniesiony ze szkoły  ;D