Jakiego programu antywirusowego używacie?

Zaczęty przez michau, 14 Luty 2008, 17:31:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bozz

**
Użytkownik
Miejsce pobytu: 49° 54' N 21° 03' E
IP zapisane
Otóż to, jak wie jak obchodzić się z komputerem to sporadycznie się coś złapie ;)

michau

Ekspert
IP zapisane
Z własnego przykładu podpowiem, że przy numerze IP zewnętrznym przesiadłem się z KAV na KIS. I nie żałuję bo zdarza mi się, że coś Kaspersky zablokuje, jakąś próbę ataku. A jak sprawdzałem po numerze IP skąd okazało się że z kraju dalekiej Azji - Chiny...

mich@l2312

**
Użytkownik
IP zapisane
Przy XP jak i teraz przy Viście avast! 4.7 Home Edition

urban92

Ekspert
  1. surbanski@techvortal.pl
Miejsce pobytu: Polska
IP zapisane
Pod XP mam avasta 4.7, a pod Longhornem (mam zainstalowanego 4074 jako drugi system :P) korzystam z AVG 7.5

ziebal

Gość
IP zapisane
Cytat: urban92 w 24 Luty 2008, 16:39:32
Pod XP mam avasta 4.7, a pod Longhornem (mam zainstalowanego 4074 jako drugi system :P) korzystam z AVG 7.5

Tą wersje od Micorosftu, czy tą przerabianą?  :P Jakoś nigdy dłużej niż 3 dni nie wytrzymałem na żadnej alphie... za dużo się działo  ;)

urban92

Ekspert
  1. surbanski@techvortal.pl
Miejsce pobytu: Polska
IP zapisane
Jak wyłączysz WinFS i kilka usług to nawet da się zyć ;) Zainstalowałem normalną wersje bez przeróbek, potem doinstalowałem pakiet poprawek robiony przez użytkowników. Działa całkiem nieźle, używam LH 4074 od ponad 2 miesięcy :)

t.w.21

*
Nowy użytkownik
Miejsce pobytu: Toruñ
IP zapisane
Ja mam Pandę IS 2008 True Prevent itd i narazie nie narzekam chociaż z tego co czytam to Nod jest dobry więc zastanawiam sie nad NODem albo słyszałem bardzo wiele o G-Data polski Antywirus ponoć niezły :)
Numer gg 6504607

ziebal

Gość
IP zapisane
Cytat: t.w.21 w 02 Marzec 2008, 17:33:30
Ja mam Pandę IS 2008 True Prevent itd i narazie nie narzekam chociaż z tego co czytam to Nod jest dobry więc zastanawiam sie nad NODem albo słyszałem bardzo wiele o G-Data polski Antywirus ponoć niezły :)

G-Data zawsze był zasobo żerny, nie wiem jak jest z najnowszą wersją  :)

michau

Ekspert
IP zapisane

revanmj

Zaawansowany użytkownik
  1. revan_mj@hotmail.com
IP zapisane
Ja mam na moim głównym kompie Kasperskiego 7 (sam antywirus), a na rodziców NOD32 3.0

michau

Ekspert
IP zapisane
Plus za Kaspersky :) minusa nie dam ale na pewno za NOD`a

MP

**
Użytkownik
Miejsce pobytu: Poland
IP zapisane
Aktualnie posiadam licencję na McAfee Internet Security Suite. Pakiet bardzo sprawny i odczuwam mniejsze obciążenie systemu niż przy G DATA IS czy KIS.

michau

Ekspert
IP zapisane
Ja gdy chcę uruchomić IE8 na swoim komputerze to zawsze Kaspersky mnie przed tym uprzedza :)

revanmj

Zaawansowany użytkownik
  1. revan_mj@hotmail.com
IP zapisane
Ciekawe, mnie przed tym nie ostrzegał :) masz KAV czy KIS?

michau

Ekspert
IP zapisane
Cytat: revanmj w 10 Marzec 2008, 18:08:54
Ciekawe, mnie przed tym nie ostrzegał :) masz KAV czy KIS?

KIS i mimo tego że dodam do zaufanych lub zaakceptuje :)

Czy ktoś wie kiedy planowana jest wydanie KAV i KIS w wersji 8 ale nie beta? Bo ciągle tylko buildy nowe bety są wydawane