W co się teraz gra?

Zaczęty przez michau, 21 Wrzesień 2008, 21:44:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Left 4 Dead polecam na poziomię Expert zabawa jest przednia multi wymiata ale na razię staram się przejsc single nadal jestem na 3 misji z 20...dodatkowo wymagania ma malutkie coś jak HL2 więc na sprzęcie paro letnim pujdzie na full...

Zaczynam maraton UFO 1 & 2 :) zawiodłem się na Dawn Of War 2 klon diablo jak bym kupił orginał to bym się pokroił... :(

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Jakie gierki moglibyście polecić na mój sprzęt:
RAM - 1GB
Procek - AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
Grafika - NVIDIA GeForce 7300 GT (Prerelease - WDDM 1.0)  (128 MB)

Takie gierki mało wymagające od gracza, coś może podobnego do Wiedźmina (choć bardzo ciekawa jak dla mnie) ale może być też coś w innym stylu. No i Wiedźmin chodził mi na najwyższych detalach (prawie idealnie). Nigdy nie lubiłem grać, tylko tak coś dla zabicia czasu, ale czasami się chce a nie ma w co...
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Lomax, AoE i max payne. :)
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

mk

Aktywny użytkownik
everybody lies
Miejsce pobytu: Poland
IP zapisane
Ja gram w sapera i CS. A ma też ktoś z was że na W7 nie może że nie wyświetla mu serwerów w CS?? Nudzi mnie ta gra z botami.

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Ja gram w CS:S i serwery wyświetla więc jeśli masz na myśli steam to śmiga. Z kolei boty się jakby... płynnie zacinają. To znaczy idą płynnie ale ich ruchy są takie chropowate :/

Cytat: umcs w 15 Marzec 2009, 22:17:01

Takie gierki mało wymagające od gracza, coś może podobnego do Wiedźmina (choć bardzo ciekawa jak dla mnie) ale może być też coś w innym stylu. No i Wiedźmin chodził mi na najwyższych detalach (prawie idealnie). Nigdy nie lubiłem grać, tylko tak coś dla zabicia czasu, ale czasami się chce a nie ma w co...

znam taką gierkę która po prostu zabiera czas, miażdży fabularnie ale jednocześnie można w nią grać dla zabicia czasu, dużej ilości czasu ;) Saga Baldur's Gate.

Dla takiego pykania 'od czasu do czasu' polecam niewymagającą strzelankę jak CS:S, CS itd. :)
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Guitar Hero III (PS2), Frets on fire (PC), God of War (PS2), GTA IV (PC)

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: mateuszk222 w 15 Marzec 2009, 23:01:16
Ja gram w sapera i CS. A ma też ktoś z was że na W7 nie może że nie wyświetla mu serwerów w CS?? Nudzi mnie ta gra z botami.

Mialem ten sam problem, jeżeli masz router to po prostu poprzekierowywuj na swój komputer porty od 27015 do 27020(Oba TCP i UDP) (najpopularniejsze, chociaż i tak większość chodzi na 27015). ;D A dla ciekawostki podam, że na XP wszystko działało bez przekierowywań. ;D
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

TonyM

Zaawansowany użytkownik
Que te pasa man?
Miejsce pobytu: STW
IP zapisane
teraz z gier przez przglądarke gra się w:
- The west'a
- Plemion'a

butters

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Ja za dużo nie gram, ale jak już to męczę od 2006 prawie że tylko Obliviona. Jestem zdziwiony, ale działa na takich samych ustawieniach lepiej na W7 niż na Xp :)
Parówkowy skryto¿erca ;)

Alastis

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Rzeszów
IP zapisane
Guitar Hero III oraz Guitar Hero III - AreoSmith, Frets on fire (wszystko na PC)

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Ooo widzę, że nie jestem sam?? :) A na jakim poziomie trudności? Gitarka czy klawiatura??;>

Alastis

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: Jooseph w 22 Marzec 2009, 14:34:09
Ooo widzę, że nie jestem sam?? :) A na jakim poziomie trudności? Gitarka czy klawiatura??;>

A no nie jestes :)
na medium opanowalem gram teraz na hardziie ale mam trudnosci z piata nutka :D ale sie ucze :D
gitarka rzadzi :)

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Ja na gitarze medium... na klawiaturze hard ;] Dragonforce - Through the fire and flames na medium 98.6% :)

Alastis

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: Jooseph w 22 Marzec 2009, 17:27:20
Ja na gitarze medium... na klawiaturze hard ;] Dragonforce - Through the fire and flames na medium 98.6% :)

ooo ciezki utworek  szczegolnie na gitarke :)
ja mam znacznie slabszy wynik

pamietam jak zobaczylen ta gierka to nie moglem sie oderwac :) a greanie na gitarce jeszcze jak sie kocha roka to cos wspanialego :)

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
ktoś mi wyjaśni : czemu na stronie EA

http://eastore.ea.com/store/eaemea/DisplayProductDetailsPage&productID=80914300

Crysis jest m.in. najlpeszą grą sportową? ja o czymś nie wiem? :D
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX