W co się teraz gra?

Zaczęty przez michau, 21 Wrzesień 2008, 21:44:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukas_gab

Ekspert
IP zapisane
Mówią , czy im się podobała gra ;p

Mercor

Ekspert
IP zapisane
Mi sie FEAR2 nawet podoba. Co prawda gameplay jak na dzisiejsza gre FPP jest raczej mierny, graficznie tez rewelacji nie ma, ale sceny "horrorowe" sa calkiem ciekawie zrobione, a wlasciwie to glowny cel tej gry :) Napewno warto zagrac chociaz w demko.

TonyM

Zaawansowany użytkownik
Que te pasa man?
Miejsce pobytu: STW
IP zapisane
ooo... jak jest demko to się skusze...
Mi się przypomina dawny polski Chrome... to było coś, nie? ;D

Mefi

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Need for Speed ProStreet, Undercover, Guild Wars, Mirror's Edge - boska gra choć ją przeszedłem w kilka H to i tak chce w nią ciągle grać :)

TonyM

Zaawansowany użytkownik
Que te pasa man?
IP zapisane
Cytat: Mefi w 14 Luty 2009, 01:58:24
Need for Speed ProStreet

What the f*ck? xD chyba chciałeś napisać pro-shit...
Co do super wyścigówek typu arcade to tylko Burnout Paradise... żadne Undercover'y i inne tego typu odgrzewane kotlety...
Naprawde warto wydać na nią te kilka złotych :)

Mefi

Aktywny użytkownik
IP zapisane
no ja wydałem te kilka zloty na te Gry i nie żałuje choć szkoda mi kasy było na Undercover'a ;p

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Need For Speed III - High Stakes :* klimat, trasy, muzyka ah. stare dobre czasy. kiedyś to były gry ;)
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

MSIKT6V

Gość
IP zapisane
Ja ostatnio grałem w Crysis'a. Nie jest taki trudny, ale jednak bardzo mnie wciągnął, a zwłaszcza grafika na high jest...hmm.... poprostu cuuudna  ;D

TonyM

Zaawansowany użytkownik
Que te pasa man?
IP zapisane
Cytat: MSIKT6V w 14 Luty 2009, 21:40:22
Ja ostatnio grałem w Crysis'a. Nie jest taki trudny, ale jednak bardzo mnie wciągnął, a zwłaszcza grafika na high jest...hmm.... poprostu cuuudna  ;D
Crysis się już ludziom przejadł... osobiście oprócz grafiki nic fajnego nie zauważyłem... niestety...
Grał ktoś z was w Chrome?
Ludzie lubią proste strzelnianki i arcadówki, a symulatory to coś co lubią tylko nieliczny (czyt. pro gracze)

japan

Aktywny użytkownik
the Lizard King
  1. filipzajac@hotmail.com
Miejsce pobytu: £ód¼
IP zapisane
Cytat: TonyM w 14 Luty 2009, 21:53:31
Ludzie lubią proste strzelnianki i arcadówki, a symulatory to coś co lubią tylko nieliczny (czyt. pro gracze)
Myślę, że w ten sposób nadużywasz słowa "pro" ;)
Jedni lubią FPSy, inny RPG, inni ścigałki, a jeszcze inni symulatory...
Nie trzeba być jakimś pro (cokolwiek to znaczy... profesjonalny? xD) żeby lubić symulatory... Raczej powiedziałbym, że trzeba mieć dużo czasu i dużo cierpliwości ;D

lukas_gab

Ekspert
IP zapisane
he ? co to jest profesjonalny gracz ? Ja gram tam 4fun ;p najczęściej teraz fraguje przez siec w Gore , chrome mam na płytce z click! ale jeszcze nie grałem tylko zainstalowałem a mam już od paru miechów , troche w baldura też , no i diablo , a ostatnio naszła mnie ochota na mdk , musze poszukac płytki w piwnicy ;p

TonyM

Zaawansowany użytkownik
Que te pasa man?
IP zapisane
Cytat: lukas_gab w 14 Luty 2009, 22:11:31
he ? co to jest profesjonalny gracz ? Ja gram tam 4fun ;p najczęściej teraz fraguje przez siec w Gore , chrome mam na płytce z click! ale jeszcze nie grałem tylko zainstalowałem a mam już od paru miechów , troche w baldura też , no i diablo , a ostatnio naszła mnie ochota na mdk , musze poszukac płytki w piwnicy ;p

Weź sobie chrome sprawdź to zrozumiesz, że polskie wcale nie musi być złe... ja pierwszy raz grałem w 2005 i teraz znowu do niej powracam :)

lukas_gab

Ekspert
IP zapisane
Wiem , ze polskie to dobre - dowodem sa na to nieprzespane noce z painkillerem ;p

Hunter

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: lukas_gab w 13 Luty 2009, 21:06:35
Każdy gra w to co lubi , a twoja wypowiedz sugeruje ze powinien się wstydzic że gra w starocie . Człowiek powinien grać w takie gry co sprawiają mu fun , a nie które lepsze , nowsze , bardziej realistyczne , czy lepsza grafika ... Tutaj plusem sa gry na konsole , zawsze fajne i konsolowcy dobrze wiedzą , że to nie o grafe chodzi a o grywalnosć . Ja gram w 14letni Tycoon Transport Deluxe i jestem z tego dumny !
Trochę źle to napisałem, bo byłem zdziwiony, że ktoś jeszcze gra w taką gierkę. Tycoon? Ja też do niedawna grałem w Tycoona :) A w GTA 2 to najlepszy jest elektryczny pistolet-patelna który wszystko usmaży   ;D albo "
Fire Truck Flamethrower" czyli wóz strażacki który posiada armatkę ziejącą ogniem zamiast wody xD Albo Mina lub plama oleju  :P
http://www.gta2.unl.pl/polish_ver/bronie.htm tutaj macie spis broni :)

Wraith

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Cytat: Hunter w 13 Luty 2009, 20:53:26
Cytat: Wraith w 13 Luty 2009, 20:35:32
Titan Quest + Immortal Throne, Unreal Antologia, Crysis, GTA SA, GTA 2,Need for Speed Undercover,
Gta SA? To rozumiem, ale GTA 2?? Chyba, że w tryb multiplayer co tam jest. Ja gram w GTA IV... A raczej grałem, bo po instalacji XP SP3 (Wtedy też miałem SP3) zaczął mi nie działać  :-[

Tak. Właśnie w tryb MP ;]