Wersje Windows Seven

Zaczęty przez michau, 11 Marzec 2008, 17:34:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukasz21

Aktywny użytkownik
IP zapisane
No i o to chodzi - tylko, że MS jakoś nie za bardzo się stara żeby coś z tym zrobić, Wystarczyło by trochę pomyśleć bo z reguły jest tak, że najprostsze rozwiązania są najlepsze.

michau

Ekspert
IP zapisane
Ale oni tego nie wiedzą :) Może jakby tak zrobili to ich produkty nie byłby takie popularne.

lukasz21

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Jakby obniżyli ceny swoich produktów to pewnie byłyby bardziej popularne.

michau

Ekspert
IP zapisane
Wersja Ultimate za 200zł :D kupuję od zaraz

urban92

Ekspert
  1. surbanski@techvortal.pl
Miejsce pobytu: Polska
IP zapisane
Co tam 200 zł jak można mieć za darmo :P Ludzie pirarują nawet gierki za 9.90 :P

michau

Ekspert
IP zapisane

matrix0123456789

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Ja chciałem piratować taką grę, ale gdy miałem 16 % to się okazało że po angielsku. Powód? Mieszkam na wsi, i tu nawet jakbyś chciał to nie kupisz. Można jechać do miasta ale tak jakoś zawsze zapominam. Mogę kupić przez neta, ale dowalą za wysokie koszty przesyłki.

michau

Ekspert
IP zapisane
Niema co się dziwić, każdy szuka oszczędności ;)

Mercor

Ekspert
IP zapisane
I wymówki lub jak kto woli wytłumaczenia ;) Ale wiadomo, choćbyśmy byli nie wiadomo jak bogaci - w Polsce ciężko nie miec niczego pirackiego - jak system i gry oryginalne, to chociaż mp3 się znajdą - bo kogo stać na to tak naprawde.

tbgkol

Ekspert
"Live together, die alone, man."
Miejsce pobytu: Tarnobrzeg
IP zapisane
Cytat: Mercor w 03 Sierpień 2008, 13:32:23bo kogo stać na to tak naprawde.

Się uśmiałem, często jest tak komputer za 5000zł do tego Windows i gry pirackie, do tego mieszkają w piętrowym domu i ubierają się w firmowych sklepach. To jest polska rzeczywistość. Takich na których nie stać naprawdę na gry zwykle też nie mają komputerów, bo skąd wytrzasnąć conajmniej 2000zł na koputer z monitorem.
Odszed³em z powodu chamstwa michaua. ;)

urban92

Ekspert
IP zapisane
Komputery (i to nawet całkiem niezłe) można znaleźć w duzych miastach na śmietnikach. Firmy nazywają to "wymianą sprzętu" :P A wracając do piracenia przez osoby względnie bogate, powiem że nie polega ono tylko na samym oszczędzaniu. Ludze chcą czuć ten dreszczyk emocji wynikający z łamania prawa, i cieszą się że świadomości dokopania M$ :P Większość młodych ludzi sądzi że rzecz niematerialna nie podlega prawu, ale wiadomo przecież co to własność intelektualna :)

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Cytat: urban92 w 02 Wrzesień 2008, 22:22:50Komputery (i to nawet całkiem niezłe) można znaleźć w duzych miastach na śmietnikach
Tak? Gdzie? Pojade i zabiore sobie kilka sztuk.

urban92

Ekspert
IP zapisane
W pobliżu biur, oraz instytucji w których są komputery, jak ktoś ma znajomości to załatwi za free. Sam spotkałem się z taką sytuacją podczas zmiany sprzętu w pewnej szkole. Chciałem tylko uświadomic że sprzęt tez może być za darmo, i komputery to już nie jest domena ludzi bogatych :P

tbgkol

Ekspert
IP zapisane
Cytat: urban92 w 03 Wrzesień 2008, 18:59:52
komputery to już nie jest domena ludzi bogatych :P

Ale ludzi zarabiających conajmniej 2 tysiące miesięcznie, nie oszukujmy się gry kosztują średnio 50-100 zł to wcale nie jest drogo

clauud

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
wersje win 7 troche ich jest

To  jest niby reklama widows 7
tu podaj link do strony z której to pochodzi http://gadgets.boingboing.net/2008/10/14/microsoft-announces-1.html