Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

Zaczęty przez alexiej, 03 Marzec 2009, 15:16:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Fakt... jest teraz taki jeden jednolity kolor... Ale ja po prostu zakochałem się w tapetach z Windows 7 :)

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Cytat: Jooseph w 05 Marzec 2009, 12:20:12
Fakt... jest teraz taki jeden jednolity kolor... Ale ja po prostu zakochałem się w tapetach z Windows 7 :)

Ta z mostem jest najładniejsza... :) ciekawe czemu ten brzydki jednolity kolor dali...

W skrócię o build 7048:

-64bity co jednak nie jest złą rzeczą...
-Poprawiono wiele błedów np:WMP już problemów nie stwarza...
-Stabilniejsza i szybsza...
-Jak na razie bez błedów...

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Hmmm... po wgraniu najnowszych sterów od NVIDII w RivaTunerze nie mam mozliwości podkręcenia karty. Ktos wie, czy stare poczciwe Coolbits działa na Siódemce?

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Jooseph w 05 Marzec 2009, 12:25:35
Hmmm... po wgraniu najnowszych sterów od NVIDII w RivaTunerze nie mam mozliwości podkręcenia karty. Ktos wie, czy stare poczciwe Coolbits działa na Siódemce?

Hm zainstaluj i zobacz heh ciesze się że mam Ati zawsze da się podkrecic :)

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
CoolBits nie działa niestety :/ Musze poszukać innego progsa...

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Jeśli ktoś ma jakis time nuker albo rearm działający z 7048 to poprosze na PM chyba zostanę na tej wersji jak dla mnie idealna...w ciągu 3 miesiecy 3 reinstalacje za dużo dla mnie... :)

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Na tym buildzie ATITools działa mi idealnie :) Cudnie...

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Jooseph w 05 Marzec 2009, 12:33:05
Na tym buildzie ATITools działa mi idealnie :) Cudnie...

Na tym build działa wszystko jak na razie dlatego chyba na nim zostane nie chcę zapeszac ale beta Visty też chodziła cudownie...

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Najwyżej zostaniemy na Becie ;] <lol2>

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Jooseph w 05 Marzec 2009, 12:38:07
Najwyżej zostaniemy na Becie ;] <lol2>

No najwyżej martwię się żeby w full nie dodali jakis dupereli lubie miec goły system i sam pododawac pierdoły...

Dobra musze lece trzymaj się :) Beta na zawsze żebysmy mogli siedziec za free na legalnym systemie :)

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
;) Zna ktoś z Was program dzięki któremu moge podkręcic karte Nvidii (GPU/Shader/MEM) pod buildem 7048 na nowych sterownikach NVIDII??

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
ja też mam ten problem z tymi cholernymi sterami... zianstaluj Power Strip - działa, podkręcałem nim kiedyś mojego Radeona 9100 ale teraz jak chciałem swoją kartę podkręcić tak mocno jak wcześniej Rivą Tuner to od razu zwiecha i popsuty obraz, więc trzeba  spewnie stopniowo podkręcać. Na razie nie sprawdzam bo nie chce zwalić kompa a teraz potrzebuję go bo mam na nim wszystkie materiał na egzaminy :D
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
W powerstripie nie mam możliwości kręcenia Shaderów :(

Alastis

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Rzeszów
IP zapisane
WMP dziala sprawnie nie zawiesza sie i nie przycina :) co najwazniejsze az tak bardzo nie obciaza procesora co mnie bardzo cieszy :) chyba nie potrzebuje juz winampa :D a muzyka na 5-ciu glosnikach dziala cudnie :) wielkie brawa dla MS :)

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Ja tam wole dobre stereo więc i w poprzednich Buildach problemów nie miałem... ;)

Na nowych sterach Nvidii 3d mark wyciąga o 1000pkt mniej ;] A w GTAIV mamy przyrost wydajności o ok. 10 klatek :E