Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

Zaczęty przez alexiej, 03 Marzec 2009, 15:16:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
No i wreszcie wynik z 3DMark06 :)

Build 7000:
1280x1024 wszystkie testy
AA - nie
15196 pkt.

Build 7048:
1280x1024 wszystkie testy
AA - nie
15360 pkt.

Niby nic, a cieszy ^^

gregor_y

Ekspert
Ten u¿ytkownik jest zabanowany na zawsze
Miejsce pobytu: Myszkowice
IP zapisane
Pisałem żę wynik bedzie o jakies 300 punktów do przodu...

Jooseph jaki masz sprzet?

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Core 2 Duo E6750 @ 3.6Ghz
4 x 1GB Patriot ELK @ 900Mhz
Gigabyte GTX 260 @ 673/1366/1192

gregor_y

Ekspert
IP zapisane

gooshx

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Jakby ktoś znalazł działającego Watermark Removera to bardzo bym prosił ;p

Andrzej852

**
Użytkownik
IP zapisane

gooshx

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
3 strona tego tematu..

Wielkie dzięki Jooseph.

umcs

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Ale jaja... Nie mam neta na Windowsie... Instalacja systemu poszła dobrze ale stery do neta się nie chcą zainstalować.

I co ja mam teraz zrobić ????? Piszę teraz z Ubuntu, uruchomiłem sobie z płytki.

Mam modem Scientific Atlanta EPC210R2

Pomocy!!!
Uczy³em siê indyjskich tradycji, szuka³em wyciszenia, æwiczy³em jogê, uczy³em siê "Kamasutry", spróbowa³em herbatê "Lipton" i zdecydowa³em dalej PIÆ WÓDKÊ.

Jooseph

Ekspert
IP zapisane
Mam dobrą wiadomość co do wydajności nowego buildu :) Po przesiadce z 7000 + sterowniki Nvidia dla Visty na 7048 + najnowsze sterowniki od Nvidii do Win 7 średni FPS w Benchmarku GTAIV na High/VeryHigh wzrósł o 10FPS przy rozdziałce 1680x1050 (było 40, jest 50FPS) :)!!!

gregor_y

Ekspert
IP zapisane
Cytat: Jooseph w 05 Marzec 2009, 00:38:09
Mam dobrą wiadomość co do wydajności nowego buildu :) Po przesiadce z 7000 + sterowniki Nvidia dla Visty na 7048 + najnowsze sterowniki od Nvidii do Win 7 średni FPS w Benchmarku GTAIV na High/VeryHigh wzrósł o 10FPS przy rozdziałce 1680x1050 (było 40, jest 50FPS) :)!!!

Wiem bez benchmarka się nawet czuję wiekszą płynosc coś niesamowitego...na viscie nawet jak się miało to 30-60 fps było uczucie jak by troche zabkowało nie wiem jak to nazwac :)

@umcs uhh sorki nie mam zielonego pojecia o tym modemie... :( wpisałem w google 2 wyniki ciemno widze...ile to ma lat?

Edit:Heh catalyst 9.2 zainstalowało się bez problemu nawet restartu nie chciał... :)

gooshx

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ja zainstalowałem sterowniki na redeona 4850 specjalne na Win7 bo inaczej mi np, w csie nie wykrywało sterowników.

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
Niech ktoś skombinuje sobie jakiś plik w .mov i sprawdzi jego obsługę ;>

CytatWindows 7 RC z obsługą filmów w formacie QuickTime
Piotr Gontarczyk, Sobota, 28 lutego 2009, 17:06
Tagi: 7, apple, beta, microsoft, mov, quicktime, release candidate, w produkcji, windows

Serwis TechRadar poinformował o tym, że w kompilacji RC (Release Candidate) systemu operacyjnego Windows 7 ma pojawić się obsługa formatu MOV (QuickTime). Dzięki temu nie będzie konieczne instalowanie pakietu oprogramowania firmy Apple by móc oglądać materiały zapisane w tym formacie.

Dodatkowo może to znacznie ułatwić życie posiadaczom kamer zapisujących filmy w postaci plików MOV. W systemie Windows 7 będzie można je przeglądać bez najmniejszych przeszkód.

Nie można wykluczyć, że natywna obsługa tego formatu będzie dostępna też w programach takich jak Windows Movie Maker oraz Windows DVD Maker.

W kompilacji beta dodano już obsługę między innymi formatu DivX. Ciekawe czy doczekamy się obsługi formatu Matroska Video (MKV)?

Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

Alastis

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Rzeszów
IP zapisane
Dzialam juz na kompilacji 7048 ale jednak mialem pecha :(

mam dwa dyski jeden to stary seagate 60gb a drugi to WDC 200 GB system stawiamlem zawsze na seagarte i wszystko bylo ok
dziwnym zbiegiem okolicznosci podczas pierwszej instalacji i pierwszym restarcie kompa dyski mi padl :/
wykrywa mi owszem ale na tym koniec jakby sie wieszal nawet do biosu nie wejdzie nie mowiac o bootowaniu jakiej kolwiek plyty
postanowilem zainstalowac na drugim dysku i tu poszlo bez zadnych problemow
probowalem podlaczyc dysk ale nie pomagalo nie wiem jak to wytlumaczyc :(
jednym slowem padl mi dysk :(

djmikser

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Czy są jakieś wieści na temat (wycieku) Windows 7 build 7048 32 bit. Przeglądałem forum ale nic nie znalazłem. ::)