Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7057 x86 - Wyciekł!

<< < (31/40) > >>

tbgkol:

--- Cytat: ziebal w 15 Marzec 2009, 22:50:22 ---
--- Cytat: tbgkol w 15 Marzec 2009, 22:44:59 ---
A potem ciekawe jaki rachunek za prąd wyjdzie, w końcu komp na stand-by też pobiera trochę rądu. ;D

--- Koniec cytatu ---

Przy hibernacji mozesz wyjac baterie z laptopa i sesja wciaz bedzie zapisana, wiec energii nie pobiera :)

--- Koniec cytatu ---

No tak, nie wiem co mam z mózgiem. Dziś o prostu tylko wstałem, ale się jescze nie obudziłem. ;D

PiasQ:
Nie wiem czy ma to związek z tym, że przeszedłem na 32-bit ... w każdym razie jak w buildzie 7000 miałem dysk oceniony na 3.0, tak w tej kompilacji mam 5.3 :)

Mefi:
Więc tak co do tego to też mi punkty poszły do góry :)
można powiedzieć ze mam takie same punkty co na Viscie bez SP1 i z SP1 x32 i x64
dodam też ze WMP ma poważny błąd
to znaczy tak dla testów uruchomiłem jedną nutkę fajnie cacy wygląda WMP ale jest ale po tym uruchomieniu wszystkie nutki miały nadaną okładkę której nie powinny mieć okładka powinna należeć tylko do 5 nutek a miały wszystkie
zauważyłem też ze MS zmniejszyło Gadżety a dokładnie CPU Meter wersja zwykła jest bardzo mała a jak da się inny rozmiar to wygląda tak jak przed zmianą czyli dobrze powiedzmy ;p dodali też opcje Show Desktop gadgets fajny bajerek ;p
mogli by dać możliwość powiększenia ikon tak jak na linuxie ze można samemu powiększać :)
i najważniejsze odnoszę lekkie uczucie ze ten nowy build szybciej chodzi :)

Prawda czy fake

http://www.youtube.com/watch?v=7XMMn0wH-rs

michau:

--- Cytat: Mefi w 17 Marzec 2009, 02:36:17 ---Prawda czy fake

http://www.youtube.com/watch?v=7XMMn0wH-rs

--- Koniec cytatu ---

Dużo nie widać.

tbgkol:

--- Cytat: Mefi w 17 Marzec 2009, 02:36:17 ---mogli by dać możliwość powiększenia ikon tak jak na linuxie ze można samemu powiększać :)

--- Koniec cytatu ---

Da się to zrobić. Przytrzymujemy Ctrl i w tym samym czasie ruszamy kółkiem u myszki i e wuala(nie wiem jak to się pisze, więc piszę fonetycznie). ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej