Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7057 x86 - Wyciekł!

<< < (32/40) > >>

Czujny:
Et Voilà ;)

Mefi:

--- Cytat: tbgkol w 17 Marzec 2009, 15:13:04 ---
--- Cytat: Mefi w 17 Marzec 2009, 02:36:17 ---mogli by dać możliwość powiększenia ikon tak jak na linuxie ze można samemu powiększać :)

--- Koniec cytatu ---

Da się to zrobić. Przytrzymujemy Ctrl i w tym samym czasie ruszamy kółkiem u myszki i e wuala(nie wiem jak to się pisze, więc piszę fonetycznie). ;D

--- Koniec cytatu ---

Wiem ze można tak ale w tym momencie są powiększane wszystkie ikony a mi chodzi o pojedyncze ikonki np na ubuntu chyba tak jest ze kliknie się na ikonę i pod prawym myszy ( przycisk jest opcja do zmiany rozmiaru ikonki i pojawiają się cztery małe kwadraciki ( ikona na środku i dwa kwadraciki na górze i na dole i można zmieniać rozmiar ) uważam ze fajny taki drobny bajerek :) teraz tylko napisać do MS i niech tak zrobią :D ;p hehe

gregor_y:

--- Cytat: Mefi w 17 Marzec 2009, 22:37:28 ---Wiem ze można tak ale w tym momencie są powiększane wszystkie ikony a mi chodzi o pojedyncze ikonki np na ubuntu chyba tak jest ze kliknie się na ikonę i pod prawym myszy ( przycisk jest opcja do zmiany rozmiaru ikonki i pojawiają się cztery małe kwadraciki ( ikona na środku i dwa kwadraciki na górze i na dole i można zmieniać rozmiar ) uważam ze fajny taki drobny bajerek :) teraz tylko napisać do MS i niech tak zrobią :D ;p hehe

--- Koniec cytatu ---

Przez takie dodawanie rzeczy M$ jest oskarżany o kradzież pomysłów...

alexiej:
no i jak z tym desktop bugiem?

edit.

juz sobie poradziłem :)

Mefi:
fajny bajerek :)

wow :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej