Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7057 x86 - Wyciekł!
Czujny:
Et Voilà ;)
Mefi:
--- Cytat: tbgkol w 17 Marzec 2009, 15:13:04 ---
--- Cytat: Mefi w 17 Marzec 2009, 02:36:17 ---mogli by dać możliwość powiększenia ikon tak jak na linuxie ze można samemu powiększać :)
--- Koniec cytatu ---
Da się to zrobić. Przytrzymujemy Ctrl i w tym samym czasie ruszamy kółkiem u myszki i e wuala(nie wiem jak to się pisze, więc piszę fonetycznie). ;D
--- Koniec cytatu ---
Wiem ze można tak ale w tym momencie są powiększane wszystkie ikony a mi chodzi o pojedyncze ikonki np na ubuntu chyba tak jest ze kliknie się na ikonę i pod prawym myszy ( przycisk jest opcja do zmiany rozmiaru ikonki i pojawiają się cztery małe kwadraciki ( ikona na środku i dwa kwadraciki na górze i na dole i można zmieniać rozmiar ) uważam ze fajny taki drobny bajerek :) teraz tylko napisać do MS i niech tak zrobią :D ;p hehe
gregor_y:
--- Cytat: Mefi w 17 Marzec 2009, 22:37:28 ---Wiem ze można tak ale w tym momencie są powiększane wszystkie ikony a mi chodzi o pojedyncze ikonki np na ubuntu chyba tak jest ze kliknie się na ikonę i pod prawym myszy ( przycisk jest opcja do zmiany rozmiaru ikonki i pojawiają się cztery małe kwadraciki ( ikona na środku i dwa kwadraciki na górze i na dole i można zmieniać rozmiar ) uważam ze fajny taki drobny bajerek :) teraz tylko napisać do MS i niech tak zrobią :D ;p hehe
--- Koniec cytatu ---
Przez takie dodawanie rzeczy M$ jest oskarżany o kradzież pomysłów...
alexiej:
no i jak z tym desktop bugiem?
edit.
juz sobie poradziłem :)
Mefi:
fajny bajerek :)
wow :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej