Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 Build 7057 x86 - Wyciekł!

<< < (30/40) > >>

kamilus:
Dzięki za szybką odpowiedź.

crayzoleq:

--- Cytat: kamilus w 15 Marzec 2009, 22:57:29 ---...OFF-TOPIC crayzoleq ten gif w podpisie to z jakiegoś filmu czy reklamy bo rozłożył mnie na łopatki  :D

--- Koniec cytatu ---
już nie pamiętam nawet skąd to jest  ;D lata temu jak grałem jeszcze w Ogame i na forum soju byłem adminem to skądś to miałem ale ni cholery nie pamiętam...  ::)

michau:

--- Cytat: mateuszk222 w 15 Marzec 2009, 22:59:50 ---
--- Cytat: kamilus w 15 Marzec 2009, 22:57:29 ---Pozdrawiam userów W7 i zarazem mam pytanie. Ostatnio zrobiłem upgrade z 7048 na 7057 i już po aktualizacji windows bardzo długo się ładuje ma dość częste chwilowe zawieszki miał ktoś z was tak samo jeśli tak to napiszcie czy można coś na to zaradzić czy tylko reinstalka wchodzi w grę.
--- Koniec cytatu ---

Ja też tak miałem, musiałem reinstalować bo nic niestety mi nie pomogło :/

--- Koniec cytatu ---

Lepiej przeinstalować system na nowo niż go aktualizować. Unikamy tym sposobem wielu problemów, które występują ale nie muszą się każdemu ujawniać.

PiasQ:
Wczoraj na Windows Update pojawiły mi się aktualizacje sterowników nVidia i Samsung (drukarka). Sterownik nVidii - 181.71 - wiem, że był już wcześniej, ale tylko na stacjonarki, a na seriach M wywalało BSOD. Teraz takiego błędu nie było :).

michau:
Ja klikam codziennie w "Check for updates" z nadzieją, że coś nowego się pokaże.

Dzisiaj tylko pokazały się sterowniki:

--- Kod: ---Broadcom - Network - Broadcom 802.11g Network Adapter
Download size: 472 KB
You may need to restart your computer for this update to take effect.
Update type: Optional
DriverUpdate: Broadcom Network software update released in December, 2006
More information:
http://winqual.microsoft.com/support/?driverid=20033198
Help and Support:
http://support.microsoft.com/select/?target=hub

--- Koniec kodu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej