Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7057 x86 - Wyciekł!
tbgkol:
--- Cytat: MSIKT6V w 15 Marzec 2009, 22:41:51 ---Ja nie zobaczyłem tego pliku jeszcze ani razu być może dlateg, że cały czas hibernuje kompa tylko ;D
--- Koniec cytatu ---
A potem ciekawe jaki rachunek za prąd wyjdzie, w końcu komp na stand-by też pobiera trochę rądu. ;D
MSIKT6V:
ale nie nie właczam w stan uspienia tylko hibernuje a potem normalnie wyłączam kompa w listwie a jak właczam kompa to wstaje w 6sekund moze ;D
ziebal:
--- Cytat: tbgkol w 15 Marzec 2009, 22:44:59 ---
A potem ciekawe jaki rachunek za prąd wyjdzie, w końcu komp na stand-by też pobiera trochę rądu. ;D
--- Koniec cytatu ---
Przy hibernacji mozesz wyjac baterie z laptopa i sesja wciaz bedzie zapisana, wiec energii nie pobiera :)
kamilus:
Pozdrawiam userów W7 i zarazem mam pytanie. Ostatnio zrobiłem upgrade z 7048 na 7057 i już po aktualizacji windows bardzo długo się ładuje ma dość częste chwilowe zawieszki miał ktoś z was tak samo jeśli tak to napiszcie czy można coś na to zaradzić czy tylko reinstalka wchodzi w grę.
OFF-TOPIC crayzoleq ten gif w podpisie to z jakiegoś filmu czy reklamy bo rozłożył mnie na łopatki :D
mk:
--- Cytat: kamilus w 15 Marzec 2009, 22:57:29 ---Pozdrawiam userów W7 i zarazem mam pytanie. Ostatnio zrobiłem upgrade z 7048 na 7057 i już po aktualizacji windows bardzo długo się ładuje ma dość częste chwilowe zawieszki miał ktoś z was tak samo jeśli tak to napiszcie czy można coś na to zaradzić czy tylko reinstalka wchodzi w grę.
--- Koniec cytatu ---
Ja też tak miałem, musiałem reinstalować bo nic niestety mi nie pomogło :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej