Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!
PiasQ:
Ja na razie poczekam na pierwsze ciekawe relacje. Za dużo mam do stracenia, żeby teraz eksperymentować :P.
A co do uTorrent. Nie wiem sCooBy^ co u Ciebie jest nie tak, ale przed chwilą na tym kliencie zasysałem Photoshopa z prędkością średnio 950 kB/s (łącze 10Mbit)
Alastis:
Ja wlasnie pobralem i zaraz bede testowal natomiast mam inny problem odnosnie klucza poniewaz pobralem cd-key od ms ale dla systemu 32-bit a wersja ktora jest pobrana to 64 i nie wiem czy nie bedzie problemu :/
Jooseph:
Wstawi ktoś na jakiś serwer informacje boot z Power ISO (obraz buildu 7000)? Bo pobrałem rozpakowaną wersję i nawet z pendrive'a nie idzie :(
robsoon:
http://www.electronicpulp.net/2009/01/14/how-to-install-windows-7-with-a-usb-flash-drive/ tutaj jest info jak zrobic bootable flash. nie jest to takie proste ze wrzucasz pliki i wszystko jest git :) sam sie teraz w to zabawiam i za chwile bede instalowal tylko niech ktos mi powie czy 20GB to jest wystarczajaca partycja na W7 bo to jest moj pierwszy raz...
whatever - ide instalowac mam nadzieje ze bedzie ok
Jooseph:
Na sam system starczy spokojnie :) Tyle, że w tych wsyztskich poradnikach piszą, że potrzebujemy ISo albo płytke z systemem.
I dupa... bo PEToUSB nie działa z moim pendrivem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej