Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!
gregor_y:
--- Cytat: adam998 w 04 Marzec 2009, 11:13:29 ---Ok zamontowalem obraz 7000 w daemon tools otwieram widze pliki i co dalej....
--- Koniec cytatu ---
Hm w daemon tools chyba tego nie zrobisz...chyba że wersja Pro ma możliwosc edycji obrazu...
Nic ja czekam na Vmware workstation może mi pozwoli zainstalowac...w ciemno nie instaluje...
adam998:
UltraISO Premium ma takie opcje moze cos by sie dalo z tym zrobic
gregor_y:
Dobra za pare godzin po 20 może dopiero zainstaluje musze leciec...
robsoon:
Diamond napisal ze mozna zainstalowac z boot'owalnego flasha ale cos mi nie lapie i winda sie wlacza normalnie... jesli chodzi o predkosc pobierania to na przyszlosc - nie zalezy to od programu tylko od odblokowanego portu po pierwsze i od ilosci seed'ow po drugie. zeby uzyskac wiecej seedow wystarczy dodac wiecej trackerow ktore czesto mozna znalezc chociazby w komentarzach do danego torrenta. widze ze duzo zabawy z tym ze build 7048 jest rozpakowany (i caly czas sie zastanawiam po co) wiec sciagam od nowa ale juz po prostu obraz iso.
ktos juz zainstalowal? po za tym partycja 20GB wystarczy na windows 7?
alexiej:
Czyli tak jak widzę nikt jeszcze tego nie odpalił, tylko wszyscy nadal ściągają. Ja ze względu na to iż zapomniałem wychodząc do szkoły włączyć kompa to mam sporo jeszcze czasu.
Zmiany jakie dali (te co podał Scooby) są jakby nie mówić bardzo fajne tylko jakby niepotrzebne. (na co mi lepsze prowadzenie słuchawek?!)
A i Scooby masz u mnie chrupkę bo ten sposób co podałes działa! Sprawdziłem na obrazie 7000 i wrzuciłem tak z ciekawości rozpakowane 7022 :)
pozdro. afroSam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej