Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

(1/88) > >>

alexiej:
Tak jak w temacie. Na Mininovie jest już dostępny. Dodany został przez kolesia imieniem DiamondNRG a jego upy się jakoś zawsze sprawdzają.

Zasysam i sprawdzę czy to prawda :)

sCooBy^:
Autentyczność potwierdzona:

Pliki podpisane cyfrowo 20-luty-2009

Takie podpisy są nie do podrobienia

gregor_y:
Ciekawe podobno 7048 nie ma już opcji sendfeed back...czyli jednak RC w kwietniu...

Jesli się uda to sciągne x64 i poraz pierwszy się pobawię może się przekonam do 64 bitów może w W7 działa to lepiej :)

Wyczytałem jeszcze że jeden gosc wypalił 4 płytki i nie bootuje...wiec polecam livecd i zawartosc na hd i instalka z hd...

sCooBy^:

--- Cytat: gregor_y w 03 Marzec 2009, 16:28:23 ---Ciekawe podobno 7048 nie ma już opcji sendfeed back...czyli jednak RC w kwietniu...

Jesli się uda to sciągne x64 i poraz pierwszy się pobawię może się przekonam do 64 bitów może w W7 działa to lepiej :)

Wyczytałem jeszcze że jeden gosc wypalił 4 płytki i nie bootuje...wiec polecam livecd i zawartosc na hd i instalka z hd...

--- Koniec cytatu ---

Ma ktoś obraz Win7 beta 1 x64?? i PowerISO to powiem jak wyekstrahować bootsektor

gregor_y:
Wypowiedz DiamondNRG: "And regarding x86 ... MAYBE ... I have no personal use for it, so we'll see if I feel like wasting my time on it."

Po mojemu nie ma szans na 32bity :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej