Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!
adam998:
Witam
mam pytanie jezeli ma zainstalowany build 7000 32bit to czy moge teraz z poziomu windowsa przez setup.exe zainstalowac 7048...?
gregor_y:
Nie u mnie piszę że musze miec 64x bity żeby rozpoczac instalacje co jest zabawne bo chciałem zrobic to samo co z 7000 na 7022 odpalic z live cd format i instalacja z HD ale nie chcę... :(
Obraz utworzyłem Isoburn i dupa nie bootuje mimo że ma wszystkie pliki na miejscu...ehh...kurde jest jakis inny darmowy program do tego PowerIso niezarejestrowany ma limit utworzenia obrazów do 300mb...
Ma ktoś livecd windows x64?:)
adam998:
--- Cytat: gregor_y w 04 Marzec 2009, 10:21:47 ---Nie u mnie piszę że musze miec 64x bity żeby rozpoczac instalacje co jest zabawne bo chciałem zrobic to samo co z 7000 na 7022 odpalic z live cd format i instalacja z HD ale nie chcę... :(
Obraz utworzyłem Isoburn i dupa nie bootuje mimo że ma wszystkie pliki na miejscu...ehh...kurde jest jakis inny darmowy program do tego PowerIso niezarejestrowany ma limit utworzenia obrazów do 300mb...
Ma ktoś livecd windows x64?:)
--- Koniec cytatu ---
a UltraISO albo WinISO da rade?
gregor_y:
Ok obraz zrobiłem...wystarczy miec np obraz 7000 wywalic wszystko z niego i wpakowac zawartosc z 7048 wtedy bootuje...
Zna ktoś jakiś program na którym mogę zainstalowac 64 bitowy system bo Virtual Box mi nie pozwala...tak wiem na systemi 32bit nie da rady 64bit ale chyba był jakis emulator?
W ciemno nie instaluje...a uploader to imbecyl że nie mógł dac orginalnego obrazu...
adam998:
Ok zamontowalem obraz 7000 w daemon tools otwieram widze pliki i co dalej....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej