Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!

<< < (43/88) > >>

Jooseph:
"panelu controlnym"  ;D

robsoon:
ogolnie zajebistym programem jest partition magic gdzie wszystko jest czytelnie i z poziomu windy mozesz praktycznie wszystko zrobic (jak w linuxie cfdiskiem) tyle ze jeszcze nie probowalem instalowac na windows 7 wiec nie jestem w stanie zapewnic ze bedzie dzialal

Hautameki:

--- Cytat: gregor_y w 05 Marzec 2009, 16:07:54 ---
--- Cytat: Hautameki w 05 Marzec 2009, 16:04:59 ---Zainstalowałem build, blyskawiczna instalacja :)
Ale jest problem:

Windows 7 7048 zmienił nazwy dysków.
Mam 2 partycje: C:/ i D:/
Na C:/ mam zainstalwanego Windows XP, a na "D" zainstalowałem Windows 7 7048. Sęk w Tym, że zamiast C:/ mam D:/, a zamiast D:/ mam C:/. Jak to zmienić? Gdzieś o tym była mowa jak to zmienić, ale nie mogę tego znaleźć. Proszę o pomoc

--- Koniec cytatu ---

Disk menagment...w panelu controlnym wpisz disk potem administritive tools > create and format hard disk patricions...

--- Koniec cytatu ---

Zrobiłem tak, ale przy próbie zmiany na np. "B" pojawia się komunikat: "The parametr is incorrect"

gregor_y:

--- Cytat: Hautameki w 05 Marzec 2009, 16:18:57 ---Zrobiłem tak, ale przy próbie zmiany na np. "B" pojawia się komunikat: "The parametr is incorrect"

--- Koniec cytatu ---

Hm...to nie wiem może jak tu 1 kolega radzi patrition magic może da rade...ale wątpie bo W7 ustawia sobie dysk na którym był instalowany jako C:

robsoon:
mozesz jechac w gore od C dopiero bo A: jest zarezerwowane na floppy disc B: na jakies jego starsze generacje i chyba nikt tego nie zmieni

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej