Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 build 7048 x64 - Wyciekł!
gregor_y:
--- Cytat: Jooseph w 05 Marzec 2009, 15:48:40 ---Ja na XP sp2 miałem tylko firewalla... A od czasu wgrania Visty, a potem Windows 7 nie używam nic poza Windows Defender, aby co jaki¶ czas przeskanować system... i co? System bez żadnych syfów ;]
--- Koniec cytatu ---
Bravo wreszcie kto¶ kto nie zasyfia sobie systemu najgorszym wirusem jakim jest antywirus...
robsoon:
ja z przyzwyczajenia dzialam na avast antivirus bo zabiera malutko pamieci a jakos wole dmuchac na zimne ;] co do bety to za chwile sprawdze. jeszcze co do ramu (oczywiscie pozniej dokupie do 2GB extra bo co zrobic) to cos da sie teraz zoptymalizowac?
adam998:
Witam
Mowicie teraz powaznie ze nie uzywacie antyvirusow itp....faktem jest ze taki antyvirus przymula system, ale bez antyvirusa da sie zyc w dzisiejszym internecie ;)
Hautameki:
Zainstalowałem build, blyskawiczna instalacja :)
Ale jest problem:
Windows 7 7048 zmienił nazwy dysków.
Mam 2 partycje: C:/ i D:/
Na C:/ mam zainstalwanego Windows XP, a na "D" zainstalowałem Windows 7 7048. Sęk w Tym, że zamiast C:/ mam D:/, a zamiast D:/ mam C:/. Jak to zmienić? Gdzie¶ o tym była mowa jak to zmienić, ale nie mogę tego znaleĽć. Proszę o pomoc
gregor_y:
--- Cytat: Hautameki w 05 Marzec 2009, 16:04:59 ---Zainstalowałem build, blyskawiczna instalacja :)
Ale jest problem:
Windows 7 7048 zmienił nazwy dysków.
Mam 2 partycje: C:/ i D:/
Na C:/ mam zainstalwanego Windows XP, a na "D" zainstalowałem Windows 7 7048. Sęk w Tym, że zamiast C:/ mam D:/, a zamiast D:/ mam C:/. Jak to zmienić? Gdzie¶ o tym była mowa jak to zmienić, ale nie mogę tego znaleĽć. Proszę o pomoc
--- Koniec cytatu ---
Disk menagment...w panelu controlnym wpisz disk potem administritive tools > create and format hard disk patricions...
Nawigacja
[#] Następna strona
IdĽ do wersji pełnej