Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Internet Explorer 8 RTM - już skompilowany!

<< < (12/12)

butters:
@tbgkol Tylko jeszcze odpowiedz na pytanie, czemu niektóre strony wyświetlają się prawidłowo tylko na IE? Bo IE taki wspaniały? Nie, dlatego, że są napisane pod IE z wykorzystaniem funkcji wymyślonych przez Microsoft i nie zgodnych z żadnymi standardami.

tbgkol:

--- Cytat: butters w 29 Marzec 2009, 22:16:25 ---Nie, dlatego, że są napisane pod IE z wykorzystaniem funkcji wymyślonych przez Microsoft i nie zgodnych z żadnymi standardami.

--- Koniec cytatu ---

Ależ ja o tym doskonale wiem, tylko wkurza mnie takie gadanie, że FF najlepszy bo prawie przechodzi ACID3, a nie dzialają niektóre strony na nim poprawnie.

--- Cytat: Zbychu w 29 Marzec 2009, 22:14:06 ---M$ wreszcie uświadomił sobie, że ich przeglądarka powoli traci utartą pozycję w rankingu przeglądarek i dlatego już idzie na rękę tym, którzy po instalacji Windows są pewni zainstalowania innej przeglądarki...

--- Koniec cytatu ---

Ale ty gadasz głupoty saksońskie(żeby nie powiedzieć pierdoły). IE i tak się nie odinstalowuje, bo w końcu potem jakoś bez plyty musi sie dać zainstalować, to jest racze opcja "wyłączenia" IE, a nie jego usunięcia, ale z tym argumentem to mi sie śmiać chce, głupszego już bym nie wymyślił jak twój. :>

Hadron:
Jakbym nie wiedział... znalazł się ten, który wszystkie rozumy pozjadał... a jeśli chodzi o Acid to był to jedynie przykład... i po drugie to nie twierdzę że FF to bożek, do którego się modlę...

A co do przeglądarek to jeszcze przydałoby się uwzględnić szybkość ich działania...

I to, że w IE umieszczono tryb zgodności świadczy tylko o tym, że M$ - tak jak to po części dał znać @butters - robi wszystko odwrotnie... bo niby po co stworzyć przeglądarkę, która pracowałaby ze wszystkimi obecnymi standardami...?

tbgkol:

--- Cytat: Zbychu w 29 Marzec 2009, 22:43:31 ---Jakbym nie wiedział... znalazł się ten, który wszystkie rozumy pozjadał... a jeśli chodzi o Acid to był to jedynie przykład... i po drugie to nie twierdzę że FF to bożek, do którego się modlę...

A co do przeglądarek to jeszcze przydałoby się uwzględnić szybkość ich działania...

I to, że w IE umieszczono tryb zgodności świadczy tylko o tym, że M$ - tak jak to po części dał znać @butters - robi wszystko odwrotnie... bo niby po co stworzyć przeglądarkę, która pracowałaby ze wszystkimi obecnymi standardami...?

--- Koniec cytatu ---

Czy ja kiedykolwiek mówilem, że wszystko wiem, że mówisz, że pozjadałem wszytskie rozumy? Czy ja mówiłem, że uważasz FF za bożka? IE akurat bardzo szybko chodzi i włącza się z marszu, a nie jak FF, który włącza się czasem i 5 sekund na moim kompie(konf. w podpisie). Widac, że jesteś niedoinformowany... Bo tryb zgodności włącza tryb zgodności z IE7, a niez innymi przeglądarkami...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej