Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Internet Explorer 8 RTM - już skompilowany!

<< < (11/12) > >>

Hadron:
Internet Explorer 8 to badziew, sprawdźcie w teście Acid3... żal.pl. Poza tym jeśli do Windows 7 dołączą tą przeglądarkę to będzie wielka klapa... ja od razu Chroma zainstalowałem.

tbgkol:

--- Cytat: Zbychu w 29 Marzec 2009, 19:57:30 ---Internet Explorer 8 to badziew, sprawdźcie w teście Acid3... żal.pl. Poza tym jeśli do Windows 7 dołączą tą przeglądarkę to będzie wielka klapa... ja od razu Chroma zainstalowałem.

--- Koniec cytatu ---

Ale się pochwaliłeś swoją wiedzą, normalnie chyba z nią możesz isć na Oxford lub Yale, i co z tego że Opera czy FF prawie przechodza test? Jak np. niektóre strony wymagaja IE, bo tylko pod nim poprawnie wyświetlają strony, a za to wyrażenie "żal.pl" nie określam twojego wieku wyżej jak VI klasa podstawówki...

Hadron:
Tak? To dlaczego w Windows 7 można wywalić IE8? Czyżby to było tylko wykonanie kary naniesionej przez UE przeciwko działaniom monopolowym M$? Nie sądzę...

tbgkol:

--- Cytat: Zbychu w 29 Marzec 2009, 21:29:04 ---Tak? To dlaczego w Windows 7 można wywalić IE8? Czyżby to było tylko wykonanie kary naniesionej przez UE przeciwko działaniom monopolowym M$? Nie sądzę...

--- Koniec cytatu ---

No to powiedz po co jest możliwość wywalenia? :> Bo ja tu nie widzę innego powodu jak tego, żeby UE się "odwaliło" od MS...

Hadron:
M$ wreszcie uświadomił sobie, że ich przeglądarka powoli traci utartą pozycję w rankingu przeglądarek i dlatego już idzie na rękę tym, którzy po instalacji Windows są pewni zainstalowania innej przeglądarki...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej