Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Internet Explorer 8 RTM - już skompilowany!

(1/12) > >>

japan:
Jak donosi WZor.Net, finalna wersja IE8 jest już skompilowana dla wszystkich platform i we wszystkich językach. Pełna nazwa buildu to 8.00.6001.18691 (longhorn_ie8_rtm(wmbla).090221-2351). Microsoft chce wydać IE8 na Internet Explorer CodeFest podczas MIX09 UnSessions, jednak WZor zapowiada, że chce 'wydać' build w języku angielskim i rosyjskim już niedługo...

tbgkol:
Tak, czytałem to na pcw i myślę że to tylko taki wymysł, tak samo jak z w7 RC. :)

MP:
Ja również nie do końca wierzę w te doniesienia... sami oceńcie wiarygodność rosyjskiego serwisu WZor.Net  8)

Mercor:

--- Cytat: MP w 25 Luty 2009, 11:23:15 ---Ja również nie do końca wierzę w te doniesienia... sami oceńcie wiarygodność rosyjskiego serwisu WZor.Net  8)

--- Koniec cytatu ---

A czy cokolwiek co rosyjskie moze byc wiarygodne? ;)

A tak na powaznie to mimo wszystko calkiem mozliwe. MS chyba sie troche spieszy - FF beta juz jest i jest na dobrej drodze do wydania, Safari 4 beta juz jest i jak narazie sprawuje sie swietnie. Mozliwe ze i IE juz w takim razie gotowy, bo jakby nie patrzec to jednak pierwsza beta pojawila sie juz baaardzo dawno temu. Zreszta, dowiemy sie za pare tygodni ;)

japan:

--- Cytat: MP w 25 Luty 2009, 11:23:15 ---Ja również nie do końca wierzę w te doniesienia... sami oceńcie wiarygodność rosyjskiego serwisu WZor.Net  8)

--- Koniec cytatu ---
Akurat ci panowie są całkiem wiarygodni... Może nawet bardziej od TheVista.ru (kiedyś TheLonghorn.ru) na którą zawsze się sporo osób powoływało...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej