Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Internet Explorer 8 RTM - już skompilowany!
tbgkol:
--- Cytat: Mercor w 25 Luty 2009, 11:40:33 ---
--- Cytat: MP w 25 Luty 2009, 11:23:15 ---Ja również nie do końca wierzę w te doniesienia... sami oceńcie wiarygodność rosyjskiego serwisu WZor.Net 8)
--- Koniec cytatu ---
A czy cokolwiek co rosyjskie moze byc wiarygodne? ;)
A tak na powaznie to mimo wszystko calkiem mozliwe. MS chyba sie troche spieszy - FF beta juz jest i jest na dobrej drodze do wydania, Safari 4 beta juz jest i jak narazie sprawuje sie swietnie. Mozliwe ze i IE juz w takim razie gotowy, bo jakby nie patrzec to jednak pierwsza beta pojawila sie juz baaardzo dawno temu. Zreszta, dowiemy sie za pare tygodni ;)
--- Koniec cytatu ---
Chyba kolega przegapił wersję IE8 RC1którącałkiem niedawno wydali. ;)
fazzi:
I która jest nawet zaimplementowana w nowszych buildach Windows 7 :)
Mercor:
--- Cytat: tbgkol w 25 Luty 2009, 13:41:08 ---
--- Cytat: Mercor w 25 Luty 2009, 11:40:33 ---
--- Cytat: MP w 25 Luty 2009, 11:23:15 ---Ja również nie do końca wierzę w te doniesienia... sami oceńcie wiarygodność rosyjskiego serwisu WZor.Net 8)
--- Koniec cytatu ---
A czy cokolwiek co rosyjskie moze byc wiarygodne? ;)
A tak na powaznie to mimo wszystko calkiem mozliwe. MS chyba sie troche spieszy - FF beta juz jest i jest na dobrej drodze do wydania, Safari 4 beta juz jest i jak narazie sprawuje sie swietnie. Mozliwe ze i IE juz w takim razie gotowy, bo jakby nie patrzec to jednak pierwsza beta pojawila sie juz baaardzo dawno temu. Zreszta, dowiemy sie za pare tygodni ;)
--- Koniec cytatu ---
Chyba kolega przegapił wersję IE8 RC1którącałkiem niedawno wydali. ;)
--- Koniec cytatu ---
Fakt chyba przegapilem bo korzystalem tylko z bety i tego co bylo w buildzie 7000 ( nie wiem czy to byla beta1, nawet nie zerknalem :) )
fazzi:
W 7000 nie pamiętam co było, ale w 7022 mamy już RC1, a nie Beta 1.
adam998:
Witam
Czy jest juz dostepna ver. IE8 PL pod windows Vista 64 bit?
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej