Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
WDDM
gothmori:
proszę...
tu mi się rozmazało...: http://img26.imageshack.us/img26/8921/winserv2og6.jpg
ale tu już jest wyrażnie np ;p : http://img23.imageshack.us/img23/5669/winservuu8.jpg
;] tak to się nowego windowsa obsługuje graficznymi konfiguratorami xd to z podręcznika win 2008 server ;] no nie gregor_y?
Mercor:
--- Cytat: gregor_y w 09 Luty 2009, 23:45:12 ---
--- Cytat: Mercor w 09 Luty 2009, 23:40:58 ---Zgodze sie, nie musi, ale jesli system chce miec miano najpopularniejszego na swiecie i najbardziej kompatybilnego - to powinien.
--- Koniec cytatu ---
Powiedz to Apple bo działa tylko na wybranym sprzecie... :) ...czemu wszyscy wszystko zwalają na M$ nie rozumiem tego i tak ma swiętną baze sterowników...
--- Koniec cytatu ---
Apple produkuje komputery a nie systemy operacyjne :) Mac Os jest integralna czescia kupionego komputera Apple wiec nie mozna zarzucic im braku produkcji sterownikow bo oprogramowuja tylko swoj sprzet. A to ze Windows ma ogromna baze sterownikow jest oczywiste ;)
lukas_gab:
Było offtopy na tym forum , ale takiego smietnika jak tu jeszcze nie było ;p Dobrze że ziebal obraca arabki w afryce , a nie siedzi na forum ;p
djmikser:
Faktycznie smietnik, może coś w temacie, czy ktoś wie czy wyjdą jakieś stery WDDM pod karte graficzną VIA/S3G UniChrome (zintegrowana w laptopie, płyta gł. VIA VN800) Ostatnio wyszły pod XP. Pisałem o tym na tym forum gdzie indziej, ale temat praktycznie pozostał bez rozwiązania. :(
gothmori:
--- Cytat: djmikser w 10 Luty 2009, 19:26:58 ---Faktycznie smietnik, może coś w temacie, czy ktoś wie czy wyjdą jakieś stery WDDM pod karte graficzną VIA/S3G UniChrome (zintegrowana w laptopie, płyta gł. VIA VN800) Ostatnio wyszły pod XP. Pisałem o tym na tym forum gdzie indziej, ale temat praktycznie pozostał bez rozwiązania. :(
--- Koniec cytatu ---
jeśli jest zgodna z conajmniej directX 9 to zapewne tak ;] jeśli nie to bym się nie łudził :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej