Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
WDDM
t3ster:
A ja Wam powiem, że mam laptopa dv9202 - na pokładzie karta GF 7600go.
Za namową mojego kumpla, zamiast tych sterowników co mi Seven "podał" zainstalowałem WDDM do 7600 GT, albo LE już nie pamiętam. W każdym bądź razie stery które są w c;/windows. Nie wiem jaki skok wydajności w 3dmark, ale przy teście Windows`a GF skoczyło mi z oceny 4.2 na 4.4 także nie jest źle;-) Polecam pobawić się tymi sterami, są moim zdaniem wydajniejsze;-)
Mefi:
Witam mam taki problem
NVIDIA driver update for NVIDIA GeForce 8400M GS (Microsoft Corporation - WDDM v1.1)
Error details: Code 80070103
nie chce się zainstalować :( dodam ze tak mam od wczoraj :(
robiłem przywracanie systemu od nowa instalowałem i nic ciągle ten sam problem :(
miał ktoś taki problem ?
Dodam ze nawet stare sterowniki nie chcą mi się zainstalować ( mam namyśli te ze strony Producenta jak i ze strony firmy z której mam lapcia )
popuri11:
Sterowniki ATI Catalyst 9.2 do pobrania
Firma AMD udostępniła nowe pakiety sterowników kart graficznych i płyt głównych z procesorami ATI Radeon 9500 i nowszych. Oznaczone numerem 9.2 Catalysty wprowadzają między innymi (dotyczy systemów Windows):
* Wzrost wydajności w grze Crysis (DX 10): do 20% (dotyczy tylko sytuacji, w których ogranicznikiem wydajności jest CPU)
* Wzrost wydajności w grze Crysis Warhead (DX 10): do 20% (j.w.)
* Wzrost wydajności w grze World in Conflict: do 5% (j.w.)
* Poprawiono ustawianie filtrowania anizotropowego w aplikacjach DirectX 10
Pakiety dla systemów operacyjnych Windows XP, Vista oraz Linux można pobrać ze strony internetowej
http://www.amd.com/pl-pl/SupportDrivers/ProcessorSupport/0,,15218_15219,00.html
popuri11:
Właśnie zainstalowałem te nowe Sterowniki ATI Catalyst 9.2 i już pierwszy problem panel Catalyst zainstalował się dobrze ale sterowniki już nie oto screen
a jak naciskam na wyświetl dzienniki to wyskakuje to .
fazzi:
Mam to samo z tymi nowymi sterami. I co najgorsze nie można ich nawet ręcznie przez Menedżer Urządzeń wrzucić!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej