Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7022 - wyciekł!
effe:
--- Cytat: gregor_y w 10 Lutego 2009, 12:36:58 ---
--- Cytat: Precello w 10 Lutego 2009, 12:17:06 ---Tylko szkoda, że przesyłając/kopiując plik nie pokazuje aktualnego transferu tylko widnieje ciągle "calculating"...
--- Koniec cytatu ---
Już to napisałem w 1 temacie...pierwszy błąd... :(
@Effe przypadkiem odemnie linka nie dostałes? na mininove? to raczej nie możliwe żebys miał inna wersje...
--- Koniec cytatu ---
nie ja dostałem linka od scooby
W prawym dolnym rogu mam napisane 7022 więc raczej nic nie powinno bys nie tak. Tylko ciekawi mnie wasza data z kropkami, ja mam z kreskami, ale to chyba nic nie znaczy. Po czym jeszcze mozna poznac ze sie ma wersje prawdziwą 7022?
gregor_y:
--- Cytat: effe w 10 Lutego 2009, 12:46:02 ---W prawym dolnym rogu mam napisane 7022 więc raczej nic nie powinno bys nie tak. Tylko ciekawi mnie wasza data z kropkami, ja mam z kreskami, ale to chyba nic nie znaczy. Po czym jeszcze mozna poznac ze sie ma wersje prawdziwą 7022?
--- Koniec cytatu ---
Wiem że to głupie ale zaczni kopiowac jakis plik...w wersji 7022 masz błąd nie pokazuje szybkosci tylko pisze calculating...
effe:
--- Cytat: gregor_y w 10 Lutego 2009, 12:50:06 ---
--- Cytat: effe w 10 Lutego 2009, 12:46:02 ---W prawym dolnym rogu mam napisane 7022 więc raczej nic nie powinno bys nie tak. Tylko ciekawi mnie wasza data z kropkami, ja mam z kreskami, ale to chyba nic nie znaczy. Po czym jeszcze mozna poznac ze sie ma wersje prawdziwą 7022?
--- Koniec cytatu ---
Wiem że to głupie ale zaczni kopiowac jakis plik...w wersji 7022 masz błąd nie pokazuje szybkosci tylko pisze calculating...
--- Koniec cytatu ---
Na początku faktycznie przy time remeining jest napisane calculing ale zaraz wlacza sie czas i jest wszystko ok.
To co to oznacza? Ze mam build 7000? Tylko z napisem 7022?
gregor_y:
--- Cytat: effe w 10 Lutego 2009, 12:55:26 ---Na początku faktycznie przy time remeining jest napisane calculing ale zaraz wlacza sie czas i jest wszystko ok.
--- Koniec cytatu ---
Uuu pewnosci nie mam ale chyba tak...
Jeszcze 1 róznice wejdz do System tam gdzie masz Windows Expirience Index...po lewo masz Device Menager itp tylko że w build 7000 było mocno niebieskie a teraz masz bardzo słaby błękit najlepiej zrób screena...
effe:
--- Cytat: gregor_y w 10 Lutego 2009, 13:05:22 ---
--- Cytat: effe w 10 Lutego 2009, 12:55:26 ---Na początku faktycznie przy time remeining jest napisane calculing ale zaraz wlacza sie czas i jest wszystko ok.
--- Koniec cytatu ---
Uuu pewnosci nie mam ale chyba tak...
Jeszcze 1 róznice wejdz do System tam gdzie masz Windows Expirience Index...po lewo masz Device Menager itp tylko że w build 7000 było mocno niebieskie a teraz masz bardzo słaby błękit najlepiej zrób screena...
--- Koniec cytatu ---
Mam tło koloru słabiutki błenkit. Więc chyba wszystko jest ok? Są jeszcze jakieś różnice które moge sprawdzić?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej