Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7022 - wyciekł!
gregor_y:
--- Cytat: effe w 10 Lutego 2009, 13:10:38 ---Mam tło koloru słabiutki błenkit. Więc chyba wszystko jest ok? Są jeszcze jakieś różnice które moge sprawdzić?
--- Koniec cytatu ---
Hm jeśli masz 4gb to w tym samym oknie co masz ten indexs pokazuje że wykorzystuje tylko 3.5gb w 7000 nie było tego...
I drugi test klikni na Windows Update i zobacz czy jest poprawka dla WMP jesli jest to masz 7000 bo w 7022 od razu juz masz...
Edit:A skoro mowa o tym tle to wie ktoś jak to przywrócic bo to nowe jest słabe...
PiasQ:
czy ktoś może mi podać tą sumę kontrolną? Czy nikt nie wie jak to zrobić?
effe:
--- Cytat: gregor_y w 10 Lutego 2009, 13:13:18 ---
--- Cytat: effe w 10 Lutego 2009, 13:10:38 ---Mam tło koloru słabiutki błenkit. Więc chyba wszystko jest ok? Są jeszcze jakieś różnice które moge sprawdzić?
--- Koniec cytatu ---
klikni na Windows Update i zobacz czy jest poprawka dla WMP jesli jest to masz 7000 bo w 7022 od razu juz masz...
Edit:A skoro mowa o tym tle to wie ktoś jak to przywrócic bo to nowe jest słabe...
--- Koniec cytatu ---
nie ma nowych aktualizacji. więc chyba wszystko ok?
gregor_y:
--- Cytat: PiasQ w 10 Lutego 2009, 13:21:36 ---czy ktoś może mi podać tą sumę kontrolną? Czy nikt nie wie jak to zrobić?
--- Koniec cytatu ---
fe2fa5c146d7a727075e86d70c8db67b
@Effe tak ale 2 do Windows Defender powiny byc...
Mercor:
Na to wyglada ze ok, moze tamte aktualki juz zainstalowal. Ja bym jednak proponowal siedziec na buildzie ktory oficjalnie MS wydal, zwlaszcza ze miedzy nimi wielkiej roznicy nie ma, a RC powinno sie pojawic calkiem niedlugo. Z tymi obrazami z torrentow to nigdy nic nie wiadomo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej