Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 Build 7022 - wyciekł!
Czujny:
Pytania:
Czy Wam także w build 7022 32bit:
* przestał działać IE8?
* crashuje się Games?
* gadgety takie jak pogoda, rss i inne. przestały łączyć się z netem a więc przestały po prostu działać?
* w ściągniętym przez Windows Live Essentials programie - Poczta Usługi Windows Live nie wyświetla żadnych obrazków z e-maili?
* kiedy wejdziecie (żeby zobrazować denerwującą rzecz) np. w Program Files w jakiś podfolder, np. w Common Files, po powrocie (niebieską strzałką wstecz) do folderu poprzedniego (Program Files) zaznaczenie folderu nie przechodzi domyślnie na Common Files (czyli wybrany wcześniej folder) tylko na pierwszy folder z góry na liście?
To chyba największe wady tego buildu w stosunku do 7000, na szczęście od jutra będzie już 7057 64bit który nie będzie mi już tyle kłopotów sprawiał :D
michau:
--- Cytat: barthd w 27 Marzec 2009, 01:22:53 ---Pytania:
Czy Wam także w build 7022 32bit:
* przestał działać IE8?
* crashuje się Games?
* gadgety takie jak pogoda, rss i inne. przestały łączyć się z netem a więc przestały po prostu działać?
* w ściągniętym przez Windows Live Essentials programie - Poczta Usługi Windows Live nie wyświetla żadnych obrazków z e-maili?
* kiedy wejdziecie (żeby zobrazować denerwującą rzecz) np. w Program Files w jakiś podfolder, np. w Common Files, po powrocie (niebieską strzałką wstecz) do folderu poprzedniego (Program Files) zaznaczenie folderu nie przechodzi domyślnie na Common Files (czyli wybrany wcześniej folder) tylko na pierwszy folder z góry na liście?
To chyba największe wady tego buildu w stosunku do 7000, na szczęście od jutra będzie już 7057 64bit który nie będzie mi już tyle kłopotów sprawiał :D
--- Koniec cytatu ---
Zainstaluj sobie 7057 ja nie instalowałem 7022 tylko miałem 7000.
butters:
michau nie ma to, jak czytać przed odpowiedzeniem komuś :P Przecież napisał "od jutra będzie już 7057 64bit który nie będzie mi już tyle kłopotów sprawiał"
Czujny:
dokładnie, napisałem że taki mam właśnie zamiar :D będę teraz instalować.
Natomiast co do tych punktów to jestem ciekaw czy innym wystąpiły takie same objawy po jakimś czasie jak mnie, czy tylko część. Notabene parę dni temu reinstalowałem windowsa i to samo było.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej